Всяка жена иска да има до себе си разбиращ партньор, който да се отнася с уважение към нея, да си имат доверие, да изпитва дълбока обич. Въпреки това, всяка връзка има своите възходи и падения. Без значение от колко време сте заедно, има някои ясни действия, показващи дълбоката обич на мъжа към вас. Вижте кои са.

Той ви изслушва

Като по-емоционални същества, жените са тези, които говорят повече, разказват и поясняват. За мъжете понякога е досадно да ни изслушват. Въпреки това, когато един мъж има търпението, дава знак че е част от разговора, добър слушател е, то това е показател за неговата любов. За жалост има връзки, в които мъжете не само не изслушват половинките си, но от чутото са склонни по-често да отхвърлят мнението им.

5 признака, че връзката ви е зряла

Поднася ви изненади

Щедростта на мъжа не се измерва с това колко е голяма банковата му сметка. Щедростта е нещо, което или го носи в себе си или – не. Няма жена, която да не обича изненадите от любимия човек. Но изненадата наистина разкрива не само дали той ви обича и колко, а това доколко добре ви познава. В нея винаги прозира усилието му, малките детайли, които са важни за вас.

Какво се случва в тялото, когато се гушкате с половинката си

Обича да е край вас и да ви гушка

В началото на връзката, докато все още сме в еуфория, ние искаме постоянно да се гушкаме с партньора си. След време тези прегръдки се случват по-рядко. Въпреки това, има зрели връзки, дългогодишни, в които мъжът все още обожава да докосва, прегръща и милва половинката си, както в началото. Това е сигурен знак за силната любов, която изпитва.

Обсъжда с вас важни решения

Още един показател, че той наистина ви обича е това, че търси мнението ви по важни въпроси, засягащи лично него (например кариерата му) или вашия общ живот. Когато не предприема действия без да ги е съгласувал с вас, когато търсите заедно изход от проблемите.

Още по темата

Подкрепя ви и се гордее с вас

Мислите ли, че е нормално любимият човек да ви подкрепя във вашите интереси, работа, да се гордее с постиженията ви, дори да се хвали с вас? Би било прекрасно, но не във всяка връзка жената получава всичко това от любимия мъж. Ако вашият партньор не е просто щастлив за успехите ви, но и ви подкрепя, мотивира ви да продължавате да се развивате, до вас е, когато ви е трудно, това е показател за неговата силна любов, която изпитва към вас.

7 неща, които да кажете на партньора вместо „обичам те“

Щастлив е щом вие сте щастлива

Ако сте с мъж, който обича да ви вижда щастлива, това е знак за истинска любов. Ако щастието ви има значение за него, означава че той наистина цени връзката ви. Ако споделя колко сте важна за него и не ви подценява, не ви кара да се чувствате незначителна, определено може да наречете себе си късметлийка.

Снимка: iStock