Интимно

7 неща, които да кажете на партньора вместо „обичам те“

Има толкова разнообразни начини да изразите любовта си

26.05.2020г. / 08 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обичате партньора си. Обичате и да му го казвате често. Смятате, че да кажеш „обичам те“ е най-голямото доказателство за любовта, че нямаме много време на този свят и не трябва да го губим в премълчаване на любовта и чувствата.

Донякъде сте прави. Но непрекъснатото безразборно повтаряне на тази свещена фраза може да обезцени нейната стойност.

Ставате сутрин, поглеждате половинката си и му казвате „обичам те“. Закусвате заедно. Преди да тръгнете за работа – пак „обичам те“, придружено от нежна целувка за довиждане. Чувате се по телефона – преди да затворите – „обичам те“. Пишете си съобщения, изпращате си емотиконки със сърчица, придружени с „обичам те“.

„И аз те обичам!“ – защо това е проблем?

Сладко, наистина, но тази висша любовна фраза, това дълбоко признание наистина може да девалвира измежду ежедневните навици и ангажименти.

Вместо да повтаряте безцелно „обичам те“ по десетки пъти на ден, а и за да запазите цената и смисъла на тази любовна фраза, вижте по какви други начини можете да изразявате обичта си.

„Толкова си секси“

С това признание показвате на партньора си колко ви възбужда само с външния си вид. Важен комплимент, който е от не по-малко значение от „обичам те“.

„Днес съм толкова влюбена в теб, колкото и вчера“

Фразата е закачлива и може да търпи вариации в зависимост от настроението ви и етапа, на който сте. Може да сте по-влюбена или пък по-малко влюбена, ако го кажете игриво, за да се сдобрите или пък да се направите на приятно нацупена. Играйте си с любовта, забавно е, още повече, че провокира и партньора ви да реагира по неподозирани начини.

„Караш ме да се смея, както никой друг“

Доброто чувство за хумор е добродетел, която много жени търсят у противоположния пол. Ако партньорът ви ви кара да се смеете от сърце, казвайте му го. Понякога това е по-важно и от директно любовно признание.

Как „Обичам те“ се променя във връзката?

Свързани статии

„Обичам тялото ти“

Обичта е особена смес от психическо и физическо привличане. Напомняйте от време на време на половинката си, че обожавате тялото му. Това повишава самочувствието и увеличава привличането помежду ви.

„Мразя всички днес с изключение на теб“

Прибирате се ядосани от работа. Искате да му разкажете какво ви се е случило, с какво сте се сблъскали, да споделите. Направете го по шеговит начин с подобна фраза. Прегърнете го, целунете го. Хем ще ви мине по-бързо, хем ще изразите любовта си, хем ще загърбите работните проблеми и ще се отърсите от стреса.

5 начина, по които той ви казва „Обичам те“

„Обичам начина, по който ме гледаш“

С тези думи не само ще му покажете, че го обичате, но и че той ви кара да се чувствате харесвана и обичана.

„Обичам да си говорим“

Комуникацията е един от най-важните фактори във връзката. Чрез говоренето изграждате и заздравявате отношенията си. Ако комуникацията е едно от нещата, които поддържат взаимоотношенията ви здрави, напомняйте си го.

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 5 години )
Кажи му го на кирилица и може и да ти повярва...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
.... ( преди 5 години )
vseki den go kazvam na mujut , kogoto obojavam i obi4am ,i to bez tulkuvania , a s realni 4uvstva . a toi palavnikut se surdi , i ne viarva , 4e me i navikva
отговор Сигнализирай за неуместен коментар