Интимно

Как да разберете какво искате в една връзка

Важно е за щастието и бъдещето

14.06.2020г. / 05 37ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога е наистина трудно да разберете какво искате в една връзка. Неуспешните опити през годините често могат да оставят погрешни представи у самите вас, че искате нещо, а всъщност да не е така. Безкрайните компромиси, които сте правили, грешката да се променяте според вкуса на партньорите си и да се опитвате да повярвате, че това наистина сте вие, са ви самозалъгвали в търсенето на щастието. Неслучайно е станало така, че не сте го открили. И как бихте могли, след като самите вие не знаете какво всъщност искате от връзката си, за да сте щастливи.

Романтични фрази, пречещи на връзката

За да си помогнете в това сложно търсене, през което минават хиляди хора в своя живот, отговорете си на някои въпроси. Те ще ви помогнат да разберете какво всъщност искате от любовта и връзките си.

Ясно определете вашите ценности

Лесно е човек да се заблуди и да припише на себе си общоприети ценности, за които обществото смята, че са валидни и важни. Така можете да изпаднете в самозаблуда и да вярвате, че искате нещо, а реално това да не е така. Трябва да сте много честни и болезнено искрени пред себе си, за да си изясните това. Чак тогава ще ви е много по-лесно да не си губите времето със заблуждаващи връзки, които не ви удовлетворяват.

3 зодии, с които ще имате връзка, пълна с приключения

Живейте необвързания си живот точно така, както бихте искали

Когато човек се научи да познава себе си извън условията на връзка, на обвързаност, тогава той се научава какво иска в живота. Когато сме сами е най-лесно да опознаем себе си, да изградим навици, да обмислим добре какво очакваме от бъдещето. Чак тогава започваме да търсим партньор, който пасва на тези наши изисквания. По-лесно е да отхвърлиш неподходящия партньор и да не губиш време с него в самозалъгване, когато сам знаеш много добре какво искаш от живота.

Научете се истински да цените себе си

Няма как партньорът ви да ви цени и уважава, ако вие самите не го правите. Достойнството, себеуважението, почитта към себе си се усещат на всички нива не само от партньора ви, но и от всички наоколо. Ако се потискате сами, няма да ви уважават. Такъв е природният закон и хората действат на подсъзнателно ниво според него. Оценявайте се достойно.

Свързани статии

5 знака на отрицателна енергия във връзката

Наблюдавайте двойки, на които се възхищавате

Наблюдението помага на човек да свери часовника си, да осъзнае някои неща, за които понякога не си е давал сметка. Когато имате двойка за пример, тя ще ви служи като мерило, стандарт за качество и щастие, които търсите. Взимайте пример от такива двойки, които ви правят добро впечатление и търсете същото за вас.

Съсредоточете се върху добрата и открита комуникация

Едно от най-съществените неща за добрата връзка е още по-добрата комуникация. Ако наистина искате да сте щастливи и да се радвате на дълготрайна и надеждна връзка, дръжте на комуникацията в нея.

5 признака, че сте открили енергийната си половинка

Коментирай
Свободно време