Интимно

5 признака, че сте открили енергийната си половинка

Душите и емоциите ви са като слети в едно

16.03.2020г. / 20 53ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували за термина „сродна душа“. Употребяваме го в романтичен и платоничен смисъл, когато говорим за партньор, приятел или близък. Енергийният ни партньор е нещо още по-дълбоко от сродната душа. Той е съвкупност от сходни с нашите разбирания, мисли, чувства, нагласи към нещата от живота.

Енергийният партньор е рядка ценност, с която не всеки може да се похвали. Ако сте го открили, радвайте се и пазете връзката си, защото тя е наистина специална и ви носи щастие във всеки аспект.

Сродна душа според зодията (част първа)

Ето и признаците, че сте открили вашата енергийна половинка:

Имате невероятно силна телепатична и физическа връзка

Енергийните половинки са сякаш един мозък, разделен на две половини. Не се налага да се търсите дълго преди да се откриете. Достатъчно е да си помислите за любимия си човек и той ви звъни по телефона в същата минута. Ако това ви се случва постоянно, определено сте енергийни половинки. Вие имате особено силна телепатична връзка, защото вибрирате в хармония на една и съща честота. Съзнанието ви е дълбоко свързано. Мислите по еднакъв начин и енергиите ви трептят в съзвучие. Често изпитвате едни и същи емоции по едно и също време без да са повлияни от конкретна случка, която засяга и двама ви.

Как за 5 минути да познаете дали някой е сродната ви душа?

Довършвате изреченията си или предварително знаете какво ще каже другият

Истинските енергийни половинки имат непонятната за околните способност да довършват мислите и изреченията си. Отстрани вие изглеждате като близнаци, които могат да говорят успоредно без да са се наговаряли предварително какво ще кажат. Понякога дори изпадате в комични ситуации, защото звучите наистина плашещо. Когато сте разделени не можете да спрете да мислите един за друг. Чувствате се духовно, психически и емоционално като едно цяло. Не изпитвате неудобство, когато мълчите заедно, защото енергиите ви вибрират на една и съща честота и това ви е достатъчно.

Сродна душа според зодията (част втора)

Буквално чувствате по един и същи начин

Връзката с енергийната ви половинка е на такова дълбоко ниво, че изпитвате неговата или нейната тъга, болка, радост със същия интензитет сякаш вие самите чувствате съответната емоция. Между вас съществува много силна съпричастност и емпатия. Способни сте да изпитвате чувствата на другия без да се налага да го разпитвате какво се е случило. Сякаш просто ги улавяте във въздуха и вече знаете.

Знаци, че партньорът ви не е вашата сродна душа

Свързани статии

Усещате притегляне помежду ви като магнит

Да бъдете физически отделени от емоционалния си енергиен партньор за дълъг период от време ви кара да се чувствате зле. Присъствието на енергийната ви половинка ви е необходимо, за да функционирате пълноценно. Преди да се срещнете не сте предполагали какво ви е липсвало в живота до този момент, но вече знаете. Веднъж открили енергийната си половинка, вие не искате да го пускате да си върви. Не можете да живеете без това пълноценно съществуване, което ви носи общуването с него или нея.

4 типа сродни души

Разбирате собствената си цел и същност чрез връзката си

Вашата енергийна половинка ви служи като огледало. Той/ тя ви прави много по-добри партньори, по-добра версия на самите вас. Когато сте заедно с партньора си, вие разбирате повече за себе си, осъзнавате действията си и опознавате страни от характера си, за които не сте подозирали досега.

Срещнахте ли сродната си душа?

Коментирай