6 начина да го накарате да ви забележи

Женски трикове, които печелят внимание

16.07.2020г. / 12 19ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпреки че сме свикнали да смятаме, че мъжете правят първата крачка, жените всъщност са тези, които изпращат сигналите, които привличат вниманието на мъжа. Невинаги обаче жените са сигурни как да действат така, че сигналите им да бъдат правилно разчетени. Ако искате мъжът, който е обект на вашия интерес, да ви забележи по правилния начин, накарайте го. Ето как.

Как да го накарам да ме обича?

Бъдете уверени

Почти винаги мъжете обръщат внимание на самоуверените жени без значение дали са красиви, атрактивни или с изваяна фигура. Излъчването говори много повече, отколкото същинската визия. Затова е важно да излъчвате увереност, да се усмихвате и да не показвате колебание в женствеността си. Тази стратегия е много по-печеливша от която и да е друга. Със сигурност няма да останете незабелязани.

Забавлявайте се

Усмивката винаги привлича вниманието. Ведрото и позитивно настроение също. Старайте се да се забавлявате в компанията на мъжа, който искате да ви забележи. Покажете безгрижната си личност. Мъжете се впечатляват от жени, които не носят емоционален товар и които не показват прекалено тежък характер, който да ги изплаши.

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Създайте положителна атмосфера около себе си

Положителната атмосфера и позитивното излъчване привличат много повече от негативните им еквиваленти. Ако сте сърдити и мрачни шансовете да ви забележат и заговорят са значително по-малки. Не го забравяйте.

Накарайте го да се надява да ви спечели

Веднъж предизвикан да ви забележи, мъжът, който искате да впечатлите трябва да остане заинтересуван от вас. Накарайте го да се надява, че ще го забележите и вие. Нека вярва, че се бори за вниманието ви, докато вие вече сте пуснали любовния си план в ход.

Типове поведение, които най-силно привличат мъжкото внимание

Свързани статии

Покажете чувство за хумор

Ако край вас е забавно, той няма да иска да откъсне очи от вас. Смехът и доброто чувство за хумор са атрактивни при всички видове общуване. Полезни са не само в любовта и флирта, но и в социалното общуване. Мъжете обичат забавни жени, които умеят да се забавляват и имат добро чувство за хумор, жени, които разбират от шеги и знаят как да отвръщат на тях подобаващо.

Не изневерявайте на стандартите си

Да привлечете внимание не означава да го направите на всяка цена, дори това да коства достойнството ви. Не забравяйте, че поведението ви не трябва да издава, че сте готова на всичко, за да спечелите вниманието му. Това автоматично обезценява стойността ви и ви прави да изглеждате една от многото.

Какво искат мъжете във връзките и секса?

Коментирай