Интимно

Коя е идеалната любовна половинка за всяка земна зодия?

Какви са по характер земните знаци Телец, Дева и Козирог

17.07.2020г. / 14 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодиите на различните хора се определят от разположението на планетите, звездите и Слънцето, но те не са единствените фактори, които влияят върху пътя им. Стихиите, които владеят различните зодии също имат голямо значение върху особеностите на личността им, връзките им, успехите им, общуването и реализацията.

Кои са най-контролиращите зодии

Земните зодии, към които спадат Телец, Дева и Козирог, са особени знаци, здраво стъпили на земята. Те са горди, със силен характер и знаещи какво искат от живота и любовта. Зодиите, чиято владееща стихия е Земята, са много органични. Те са продуктивни и живеят винаги в реалността, а не в заблуди и сънища. Това понякога ги прави твърде монотонни и рутинни.

Земните зодии са работохолици. Упорити са и много добре осъзнават ценните си качества, които са готови да защитават докрай.

Характерният за земните зодии инат се проявява не само в професионалния и социалния им живот, но и в любовта. Това понякога може да ги постави в екстремни условия, както и техните партньори. Любовните им съвместимости обаче помагат на земните знаци да открият щастието, за което мечтаят.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Стрелец

Кои са идеалните любовни половинки на всяка земна зодия?

Телец

Телците обожават красотата и простотата на природата. Те преследват креативността и желанието да осъществят дългогодишните си цели и планове. Телците приемат живота, като централно място в него заема домът, но и работата. Кариерата е важна за тях, защото обичат материалната сигурност и благоденствие. Домашният уют и любимият човек също заемат централна част от живота на Телеца. Този знак е един от най-консервативните в зодиака, затова уютният дом, здравото семейство и стабилната работа са най-важните неща за него.

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Телците вярват, че действията им трябва да говорят сами за себе си. Те приемат всякакви трудни предизвикателства без страх от разочарования. Това важи и за професионалния им път, и за любовта. Стабилността е всичко за тях. Те са перфекционисти по отношение преследването на стабилност във всеки аспект от живота си. Изключително критични са към себе си, но и към партньорите си. Не обичат резки промени в ежедневието и отношенията си, защото те пречат на бленуваната от тях стабилност.

Любовна съвместимост с Рак, Дева, Козирог, Риби

Коментирай