Интимно

Кои са най-контролиращите зодии

Силни характери, стремеж за налагане или пък пълна свобода - какви са зодиакалните знаци във връзките си?

07.07.2020г. / 17 05ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Контролът е кодиран в гените ни. Той е един от основните фактори за оцеляване. Да владееш ситуацията и хората около себе си е екзистенциално важно, за да си осигуриш бъдеще. Но каква е разликата между това да се грижиш за някого и да го предпазваш, и това да го контролираш? Може ли човек с контролираща личност да бъде част от връзка, която е свободна от контрол и натиск?

5 обсебващи зодии, които искат да контролират живота ви

Има определени нива на контрол, които всеки иска да има. Някои зодии обаче са по-контролиращи от други. Опитват се да се налагат над партньорите си и да моделират мисленето и поведението им. Този натиск често им изиграва лоша шега във връзките.

Кои са най-контролиращите зодии?

Лъв

Лъвовете са най-контролиращата зодия в зодиака. Те вярват, че техният път е най-правилният и всячески се опитват да вкарат в него и партньорите си. Ако нещо трябва да се направи, предпочитат те да го направят, защото смятат, че го правят най-добре. Самоуверени са до крайности и не се страхуват да изразят мнението си. Всяко противоречащо мнение на Лъва бива посрещнато с ярост.

Скорпион

Скорпионите силно защитават и контролират това, което обичат. Склонни са да проявяват притежателско поведение спрямо най-близките си. Скорпионите се смятат за нещо като телохранители на хората, за които се грижат. Затова и се държат заповеднически с тях. Поведението им включва контрол, следене, ревност, постоянно проверяване по телефона.

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Козирог

Козирозите са дисциплинирани, планиращи и структурират всичко в живота си. Те обичат да се чувстват сякаш държат нещата под контрол. Разбират сериозността на поемането на ангажимент и ревностно го спазват. Разбиранията им за отговорността и дисциплината те налагат на своите партньори. Постоянно изискват от тях да играят по техните правила. Критикуват много, което се приема като форма на контрол.

Коментирай
Здраве и красота