Интимно

4 зодии, които никога не бързат в любовта

Предпочитат да действат бавно в търсене на щастието

21.07.2020г. / 17 06ч.
Аз жената
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Дева

Девите са свикнали нещата да се случват по точно определен от тях начин. Те не рискуват в нито една връзка в живота си. Играят на сигурно, защото смятат, че само така могат да открият любовта, без да изгубят твърде много. Не обичат бързо протичащите връзки. Страхуват се, че могат да разбият сърцето им. Предпочитат да действат бавно и полека, докато се убедят, че това е човекът за тях.

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Характерно за Девите е, че дори да отделят много време на всеки от партньорите си, те незнайно как допускат едни и същи грешки. Имат склонността да си създават навици в любовта, които не могат да изкоренят. Тъй като смятат, че са винаги прави в преценките си, те лесно се заблуждават, че действията им са правилни. Така повтарят една и съща грешка отново и отново. Въпреки това тази зодия предпочита да действа бавно във връзките. Така се чувстват по-сигурни.

Козирог

За Козирога покоряването на любовта е истинско предизвикателство. Тази зодия не е готова за грешки. Прекалено трудно понася загубите, затова и винаги играе на сигурно. Загубите от всякакъв род влудяват Козирозите и те правят всичко възможно да избегнат провала предварително. Не обичат да рискуват, затова и не прибързват нито в любовта, нито в работата. Предпочитат да чакат колкото е нужно, но да се увенчаят с успех.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Козирозите приемат всеки ангажимент сериозно. Затова и връзките за тях не са шега. Ако партньорът на Козирога е решил да устои на този бавен и дълъг процес, няма да съжалява. Козирозите са стабилни, устойчиви, изключително отдадени партньори, готови на всичко за семейството си.

Коментирай