Интимно

Какво научаваме за любовта след година ходене по срещи

В търсене на щастливата връзка с точния човек

26.07.2020г. / 06 51ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Да се запознаеш с човек, в чието лице да откриеш любовта е много трудно. Още по-трудно е да запазиш любовта и да я надградиш. Истинските трудности започват след приключването на срещите и започването на същинската връзка. Когато откриете човек, в когото виждате бъдещето си, трябва да работите много, за да се увенчае с успех връзката ви.

15 жеста на внимание, които ще спасят връзката ви

Какво научаваме за любовта и връзките след година ходене по срещи?

Комуникацията е ключова

Разногласия винаги има. Те са неизбежни и присъстват дори в най-хармоничните връзки. Разговорите обаче са важни именно в решаването на тези разногласия. Добрата комуникация е ключовият фактор, който подпомага съхраняването на връзката и доизграждането ѝ.

Времето сам е също толкова важно, колкото времето заедно

По време на фазата със срещите във въздуха витаят искри и желание да сме непрекъснато с партньора си. Не искаме да се откъснем от него дори за миг. Времето, което прекарваме самостоятелно обаче е също толкова важно и ценно, колкото времето с партньора. Затова е важно да си оставяме време да дишаме самостоятелно, да функционираме като отделна личност, отделна единица. Това съхранява психиката и прави връзката още по-силна.

20 малки неща, които ще направят връзката ви още по-здрава

Не е нужно срещите ви да са скъпи и изискани

Много хора погрешно смятат, че за да отидат на среща, всичко трябва да е изискано, изпипано, ресторантът да е скъп, бутилката вино да е най-шикозната. Изобщо не е задължително да се изхвърляте ненужно, за да бъде срещата ви вечер с любимия човек приятна и пълноценна. Вечер с пуканки пред телевизора и любим филм е страхотна идея да си прекарате добре. Важното е комуникацията помежду ви.

Свързани статии

Мързеливите дни могат да са най-хубавите

Да си във връзка понякога може да е истински изтощаващо. Смесването на социалните календари на двамата партньори, срещите с приятелите на всеки поотделно и на двамата заедно, гостуването на родителите на двамата партньори, празниците, пътуванията, изобщо всичко това може да допринесе за изнервянето и възникването на поводи за конфликт. Ето защо е важно да цените мързеливите дни, в които си стоите вкъщи, лежите си в леглото и не правите нищо друго освен да се радвате на компанията си.

Малките сладки жестове на мъжете, които често не забелязваме

Малките романтични жестове са най-ценни

Големите жестове могат да са твърде ангажиращи, да показват демонстрация на доминиране над партньора, да са дразнещи дори. Докато малките жестове са толкова интимни, сладки и истински важни, че без тях връзката е немислима. Най-щастливи са двойките, които изразяват обичта си чрез малки жестове, които дори не е задължително да са подаръци, а просто израз на внимание към другия.

Малките неща, които правят връзката неразрушима

Коментирай
Свободно време