Интимно

15 жеста на внимание, които ще спасят връзката ви

Казвайте по-често „благодаря“

07.06.2020г. / 13 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка връзка започва с романтика, страст... На седмото небе сме, а с времето тази любовна еуфория ще утихне. Вярваме, че тази ни връзка ще задържи за по-дълго време страстта си, но ако не полагаме усилия, рутината ни превзема и дори може да започнем да се отдалечаваме с партньора. Споделяме 15 малки жеста на внимание, които ще запазят топлината във връзката ви.

1. Похвалете съпруга си за нещо, което на пръв поглед ви се вижда глупаво, например за това, че ви е помогнал със слагането или вдигането на масата.

2. Вземете едно от задълженията на партньора си. Сменете крушката в кухнята с нова, заведете децата на училище, гответе по-често, разходете кучето.

3. Купете любимия си десерт на любимия човек без особени причини. Просто ей така, за да видите усмивката на лицето му.

4. Оставете мило послание на партньора написано върху малко листче. Може да го залепите на чашата за кафе, на кафема шината, да го оставите на тоалетката, възглавницата.

5. „Радвам се, че си част от моя живот.“. Всеки има нужда да го чуе, защото не бива да се приемаме един за друг като даденост.

6. Позволете на половинката да избере кой филм ще гледате в петък вечер.

Любовни грешки, които силните жени не допускат

7. Купете билети за кино, опера, балет, театър, концерт. Нещо, което любимият човек обича да посещава.

8. Когато разговаряте, опитайте се да слушате половинката си в детайли. Задайте поне един въпрос в посока на разговора. Добрата комуникация изисква въпроси, отговори, вниманието и на двамата партньори. Например „Днес имах интересен ден в работата свързан с нов проект.“ Тук може да попитате какъв е проектът, коя част най-много допада на половинката, с кои колеги ще работи по него и т. н.

9. Направете нещо малко в дома, което знаете, че той ли тя не обича да прави.

10. Планирайте календара си за вашите ваканции, дори и да има много време до осъществяването им.

11. Изненадайте любимия човек с вечеря в любимия ви ресторант. когато отидете на почивка, дори и да има много време до този момент.

Свързани статии

12. По време на работния ден изпратете на половинката ви снимка, на която позирате двама.

13. Танцувайте! Всяка двойка има любима балада или забавна песен. В спокойна вечер, поканете на танц любимия човек и се забавлявайте.

Жестове, с които Той казва „Обичам те!“

14. Казвайте по-често „моля и „благодаря“.

15. Заедно гледайте любимите си телевизионни сериали. Един сериал е 40 минути. Дори този, който гледа половинката ви да се разминава с вашите предпочитания, направете усилия в името на любовта. Разбира се важно е той или тя също да ви върне жеста.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
za men o6te e rano da me4taia za tova s liiubimia bliznak.4akam go , edva sled tova
отговор Сигнализирай за неуместен коментар