Интимно

Ново 20 за женските бедра

03.10.2007г. / 09 50ч.
Аз жената
Ново 20 за женските бедра

Слабост са ми и на мен женските джолани, какво да се прави! На всички са ни слабост. Обаче наскоро прочетох, че учените от Калифорнийския университет твърдят, че манекенките с тънки кръстчета и дълги бедра не ставали за секс. Били като изпити, без страст и енергия кукли, айде бе! Те съветват, че ако ние мъжете искаме бурен секс, трябва да си вземем дама с обиколка на талията над 80 см. Направо ме хвърлиха в оркестъра и за съжаление в него нямаше нито една слабичка мома.

Как ще я караме сега, не знам. Аз лично харесвам жени с дълги, добре оформени бедра - по-изящно е някак си. И изобщо не съм претенциозен да е манекенка, може да е и бивша. И затова подлагам под съмнение тези изследвания. Смятам, че тъй като по Американско все са пищни дамите, освен ако не са внесли някое миньонче японче или някоя стройна българка и затова говорят такива недомислици. А къде им отиде борбата против затлъстяването? Всъщност пък като са много масивни са и трудно подвижни и пак не стават за бурен секс, пък и аз имам фобия от по-големи от мен същества. Чудя се как така стигат до такива невероятни изводи тези учени, емпирични изследвания ли правят, какво ли? Да им се чудиш?

Но, лично аз не мога да преживея факта, че ми контрират теорията, според която идеалната жена е с талия 60-65 см. Отвсякъде съм по-съгласен, обаче с учените от Кеймбридж, че жената в никакъв случай не трябва да прилича на щъркел и да има кокили над 1.3 м. Но каквото Бог дал, няма да придиряме, в крайна сметка. И определено споделям теорията, че не е важно колко е висока и широка дамата, а дали е пропорционална и с достатъчно много извивки.

Но както се вижда, трябва да се прежаля и емпирично да проверя, как стоят нещата. Какво да правя, като съм Тома неверни - око да види, ръка да пипне.

Високите токчета

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Lady_VAMP ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Desi ( преди 11 години )
Vij sega moi 4ovek neznam do kolko si zapoznat s tezi isledvaniq,no qvno ne si zapoznat s misleneto na majete ima maje koito xaresvat po zakraglenki dami,moje bi te y4ydva no tova sa xora s dosta po golqm ymstven bagaj.Az ne sam manekenka no vsi4kite mi vrazki sa bili istinski,a ne kato na otdelni priqtelki koito sa slabi,izlezat na edno kafe is4ykat gi 2 pati i aide dovijdane.Nima 6te ti e priqtno da spi6 s nqkoq kokalesta manekenka i kato legne6 varxy neq da ti rabqt kokali?Ako e taka zna4i ima6 mnogo seriozni problemi.I se zamisli dali ako ti be6e palen maj(a moje i da si) ako te otxvarlqxa samo zaradi kak 6te6e da se po4yvstva6.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
rossi ( преди 11 години )
Хм, да им имам претенциите. Аз пък съм от клуба на закръгленките дами, ама грам не страдам от комплекси за малоценност. Смейна съм от 15г, родила съм две деца. Ухажори не ми липсват, вкл. съпругът ми разбира се. Учудващото в случая е, че повечето мъже които познавам, въздишат по някакви барбита, но в крайна сметка жените с които са в действителност са далеч от идеалните мерки. Е, и аз понякога се замечтавам за Лоренцо Ламас, ама всъщност много си обичам Мечо Пух-моя си Мечо пух. Така че, нека оставим мъжете да си мечтаят....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Tsvetelina ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Lady_VAMP ( преди 11 години )
Винаги си провокативен, Дон Жуан,изказваш някакво си мнение,за което съм сигурна,че и сам не си вярваш и искаш да гледаш реакцията на жените.След като не харесваш закръглените дами, вземи си манекенка,та дори и да е бивша и си живей живота,без коментар,..ама проблема е в това,че манекенките, като и всички жени имат вкус към естетичното,....Усещам,че няма манекенка до теб и като дремеш пред компютъра и се пишеш по типично женски въпроси в женско е/списание, можем да си направим извода, че ти самия нямаш никакво хубаво тяло,..може би си космат,та дори и грозен, ама виждате ли,...имаш претенции!!!А теб би ли те загледала манекенка, би ли искала да спи с теб или би ли искала да гали косматия и отпуснат ***,...Мъже, вижте себе си, а след това предявявайте претенции,..когато предлагате нещо стойностно, тогава изисквайте, ако ли не, по-добре не говорете.....писнало ми и е и на мен от некадърни комплексари и сексуално незадоволени мъже.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
vesi ( преди 11 години )
Господинът дали прилича поне мъничко на Брад Пит? Добре е всеки първо да види себе си, преди да изисква много-много!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
martina ( преди 11 години )
Ей, от такива ми е писнало. Все да коментират, това което не разбират. Манекенки-каква естетика, няма дупе или гърди- все едно да правиш секс с момиченце. По пътя на логиката техният вкус граничи с педофилски наклонности. Аз също съм висока 180 см, но нямам тяло на манекенка...Колкото и да опитвам няма да се получи.Писна ми от диети. В крайна сметка не оценяват вътрешната ни красота, а само външния вид. Да не говорим те какви са - ниски, със шкембета, космати....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
tsvetomira ( преди 11 години )
Всички "барбита"са големи злобарки КОМПЛЕКСАРКИ И
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Roxy ( преди 11 години )
Леле докъде стигнахме! Всеки *** да си мисли, че разбира нещо от естетика! Че не е хубаво да си дебел, не е, ама всички да сме по калъп и с мерки 90/60/90.?! То май и на мъжете ще им омръзне, ако жената до тях е перфектна... но с празна глава! Абе, хора всички коментират как трябва да изглежда идеалната жена, ама къде забравихте най-важното душата?! Тия манекенки сигурно са супер... за една нощ, ама истинската любов не е свързана с обиколката на талията, а с нещо много по-важно, ама май повечето от мъжете виждат само опаковката и това е най-жалкото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Vany ( преди 11 години )
Трябва ли, всъщност, да ни интересува мнението на мъжете? Не мисля! Не мога да знам как се чувстват пълните жени, но все пак съм част от нежния пол и трябва да се подкрепяме взаимно. Вярно, 160 съм, а краката са ми 90 см, ама съм по-склонна да застана на страната на някоя закръглена дама, отколкото на страната на готиния пич, който е тръгнал да я нагрубява...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар