Интимно

Как да разберете дали партньорът ви е емоционална развалина?

Признаци, за които да следите в началото на връзката

14.10.2020г. / 13 26ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато се срещате с някого се стремите да откриете подходящ партньор, с когото да сте щастливи. Щастието се крие в баланса на емоциите. Балансираният човек си личи по реакциите, по това какви емоции показва пред вас, по това какво мисли и как се изразява.

Тест разкрива колко сте емоционални

По време на срещите можете да откриете някои признаци, че човекът, с когото се срещате има сериозни емоционални проблеми. Тези проблеми биха могли да се окажат пречка за нормалното и щастливо развитие на отношенията ви. Когато човек има прекалено силни емоционални проблеми и те личат в поведението му, трябва да поработи много добре върху тях, за да се балансира и да върне самочувствието и готовността си за истинска връзка.

А дотогава вие можете да проследите знаците, които подсказват, че човекът, с когото се срещате, има сериозни емоционални проблеми. Ето кои са те.

Признаци, че е време да се откажете от него

Виждате червени флагове още през първата седмица на срещите ви

Ако емоционалната стабилност на партньора, с когото се срещате, е силно разклатена, това ще си проличи много бързо. Ако забележите смущаващи сигнали още в първите ви срещи, това трябва да ви накара да се замислите дали човекът е подходящ за вас. Ако го харесвате истински може би трябва да му дадете време да се справи с проблемите си, докато успокои емоциите си.

Семейството и приятелите ви са забелязали лошото поведение на партньора ви

Понякога близките ни хора наоколо забелязват повече неща от нас самите. Розовите очила, с които гледаме на новата си любов може да попречат да погледнем реално върху личността му. Затова, ако близки и приятели ви намекнат за нередности, не бързайте да ги отхвърляте, а се вгледайте в признаците.

Признаци, че той е престанал да ви обича и е напът да ви изостави

Свързани статии

Интензивността на негативните чувства на партньора ви е прекалено изявена

Абсолютно нормално е човек да изпитва всякакви емоции, както добри, така и лоши. Понякога обаче си личи, когато отрицателните чувства, яростта, отчаянието или негативизмът вземат връх. Ако тези лоши чувства продължават прекалено дълго и той не може да се успокои и освободи от тях, това не е добър знак. Той се бори с демони, с които му е прекалено трудно да се справи. Ваш е изборът дали ще вложите време и енергия, за да му помогнете да се справи или ще се отдръпнете. Не забравяйте, че ситуацията може да ви повлече и да помрачи щастието, което търсите.

Признаци, че партньорът ви не е подходящ за вас

Партньорът ви се ядосва за дреболии

Един добър начин да разберете дали човек е балансиран е да проследите за какво се гневи, какво го ядосва. Ако това са незначителни дреболии, които могат да го изкарат извън нерви, това не е добър признак. Това означава, че той крие дълбоки рани, които биват раздразнени от нещо на повърхността, което дори може да няма връзка с тях.

Коментирай
Свободно време