Интимно

Какво означава за мъжете целувката на първа среща

15 мъже дават своите отговори

18.10.2020г. / 09 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Целувката е просто целувка, казват. Обаче не е съвсем така. Тя е колкото незначителна, толкова и важна. Целувката на първа среща за някои е табу, признак на прекалена податливост, дори проява на слабост или несериозно поведение. За други обаче тя може да е индикатор за намерения, отношения, дори може да говори на биохимично ниво за това дали изобщо имате съвместимост. 

10 безотказни трика, които ще ви направят майстор на целувките

Сайтът yourtango.com пита 15 мъже какво мислят за целувката на първа среща. Ето какво отговарят те. 

1. Целувката на първа среща позволява на мъжа да разбере дали изобщо иска да ви види още веднъж. Тя му помага да вземе решение дали иска да ви покани на втора среща. 

2. Помага да разберете дали има химия между вас. 

3. Целувката може да е начин да задоволите любопитството си. А може и да покажете любопитство към партньорката си по този начин. Целувката ще ви подскаже дали имате интерес, а и дали тя има интерес към вас. 

4. Целувката е естествена следваща стъпка, прогрес, който първата среща следва. Ако харесвате жената, с която излизате и ѝ го покажете чрез целувка, това може да е заявка, че търсите връзка. 

Какво може да разберете за него само от една целувка?

5. Понякога една прегръдка може да е идеален завършек на първата среща. Нужно е повече време, за да целунете една жена. Ако бързате прекалено, може да изглеждате отчаяно. 

6. Ако вече сте се сприятелили на първа среща, говорили сте си за какво ли не без да спирате, целувката е потвърждение за това, че искате да преминете на следващо ниво. 

7. Целувките са чисто и просто романтичен жест. Никой не обича странни и неловки прегръдки. 

Какво може да разберете за него само от една целувка?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
9 ( преди 3 години )
Баси... колко "първи срещи" са нужни на един човек в неговия живот? Че чак да извежда принципи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар