Интимно

10 безотказни трика, които ще ви направят майстор на целувките

Направете целуването незабравимо преживяване

07.09.2017г. / 09 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Майсторството на добрата целувка не е никак лесно. За овладяването му са необходими много тренировки, спокойствие, увереност, прецизност и чар. Някои хора имат естествен талант в целуването, на други обаче не им се отдава така добре. 

За да станете истински майстори съблазнители, специалисти в целуването, вижте кои техники трябва да овладеете. 

1. Освежете се. Най-напред трябва да освежите дъха си, за да бъде целувката приятна и за партньора ви.

Знаци, че не можете да се целувате

2. Точният момент. За да оставите коленете на партньора си омекнали, трябва да уцелите точния момент, в който да го целунете.

3. Поработете с очите си. Очите ви трябва да говорят, да съблазняват, да омайват преди да целунете партньора си. Това предразполага.

4. Не бързайте. Целуването е интимен жест, при който трябва да се съсредоточите върху мига и насладата. Забравете за света около вас.

5. Внимавайте с езика. Той не трябва да навлиза прекалено дълбоко. Не трябва и да остане безучастен. Границата е тънка. Упражнявайте се на сухо или пред огледалото. Едно от най-омразните неща е дълбокото навлизане с език в устата на партньора. За някои подобна целувка може да ги откаже от повторни опити.

5-те най-ужасни грешки при целуването

6. Бъдете спонтанни. Колкото по-спонтанна изглежда целувката, толкова по-омайваща е.

Свързани статии

7. Контролирайте слюнката. Едно от най-отвратителните неща в целуването е наличието на много слюнка. Излишно е да обясняваме защо.

8. Включете цялото тяло в преживяването. Притиснете партньора си до своето тяло, движете ръцете си по гърба, врата, кръста. Така ще увеличите интимността многократно.

9. Научете ерогенните зони на партньора. Така докато го целувате можете да ги стимулирате с ръце или език.

10. Галете косата му. Това увеличава интимността и прави целувката жест на безкрайна нежност. 

Коментирай