Интимно

Очароващи женски черти, които карат мъжете да се влюбят

Какво точно привлича мъжкото внимание

20.11.2020г. / 14 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Откриването на любовта не е лесно. Понякога имаме чувството, че се случва по магически начин от само себе си, а друг път полагаме усилия, които не дават резултат. Чудим се къде грешим? Какво не правим както трябва, за да привлечем мъжкото внимание?

Типове поведение, които привличат жените най-много

Истината е, че няма точна рецепта. Всеки човек търси различно нещо в любовта. Вълнува се от различни черти на характера, привлича се от индивидуални особености във външността и поведението.

И въпреки че няма точна рецепта, все пак мъжете намират някои определени черти от поведението на жените, които смятат за очарователни. Ако ги притежавате, няма да останете незабелязани.

Хубаво чувство за хумор

Усещането за хумора е наистина индивидуално и всеки би могъл да го приеме по различен начин. Някои хора имат хапливо чувство за хумор, други са предимно иронични в шегите си, трети цинични. Ако обаче притежавате способността да се шегувате тънко, така че да не обиждате никого в компанията наоколо и да карате всички да се смеят от сърце, това определено печели одобрение от мъжката страна.

Неща в мъжкото поведение, които привличат жените като магнит

Не се влюбвате моментално

Мъжете винаги имат нужда да преследват жените. Достатъчно е да загатнете съвсем леко интереса си към тях. Останалото оставете на природата. Не се впускайте веднага в ангажимент към мъжа, когото харесвате или който харесва вас. Не се „предавайте“ моментално. И в никакъв случай не казвайте „обичам те“ твърде рано. Това ще ви направи безинтересни за мъжете. Те обичат да полагат усилия, докато ви спечелят. Предпочитат тръпката. Ако веднага покажете, че сте готова за връзка, те ще се отдръпнат, защото ще изгубят интерес.

Не сте обсебени от облеклото си

За повечето мъже е важно жените до тях да са добре поддържани и да изглеждат добре. Ако обаче гардеробът ви е на първо място за вас, това може да се окаже отблъскващо за тях. Ще ви приемат като повърхностна жена, която се интересува само и единствено от парцалките си.

6 закона на привличането, които ръководят жените и мъжете

Свързани статии

Грижите се за здравето си, но без да сте вманиачени

Крайностите плашат мъжете. Ако се храните здравословно, спортувате и изглеждате добре, това ще очарова мъжете около вас и ще ги накара да ви обръщат внимание. Ако обаче сте вманиачени по диетите, по следването на хранителни режими или изключването на някои храни от менюто си, като сте склонни да назидавате и тези наоколо да следват вашите убеждения, това отблъсква. Никой мъж не би искал да седне на масата с вас и вие да го укорявате, че си е поръчал пържола с картофи вместо киноа със спанак.

Не изпитвате нужда да следите всеки в социалните мрежи

Мъжете мразят да бъдат следени. Всеки има своите тайни и има нужда от лично пространство. Едно от най-отблъскващите неща за мъжете е женската черта да преглеждат телефоните на половинките си. Ако го правите определено няма да сте в списъка с предпочитаните дами.

Типове поведение, които най-силно привличат мъжкото внимание

Коментирай