Интимно

Той ми блокира номера и в социалните мрежи

Ева Кулева очаква вашите въпроси

19.11.2020г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните връзки невинаги вървят гладко. Понякога с партньора сме изправени пред конфликтни ситуации, които могат да се развият по неочакван за нас начин. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева, отговаря на читателка, която търси решение как да комуникира с партньора си след скандал. Повече вижте в следващите редове.

Въпрос: Преди месец се скарахме с моя приятел. След което не вдигаше, когато му звънях, каза ми да го оставя да му размине и можело да поговорим. Аз исках да му обясня защо съм реагирала така остро и съм избухнала. Преди една седмица направих пак опит да се свържа с него и той ми блокира номера, включително и в социалните мрежи. Как ще мога да оправя нещата и да бъдем пак заедно? Благодаря предварително.

Ева Кулева: Когато един мъж ти каже да го оставиш да му размине, послушай го. Мъжете имат нужда от време и пространство, за да останат насаме, да помислят и да решат какво да правят. Да се оттеглят в пещерата си и да се презаредят с мъжка енергия.
 
Жените напротив – когато имат проблем, те имат нужда да говорят за него. Това ги успокоява и им помага да намерят решение.  Затова е важно и двата пола да разбират и да се съобразяват с различните нужди на другия. Ако имаш нужда да говориш, а той иска да го оставиш на мира, говори с някой друг или си пиши в дневника. Когато той е готов да говори, сам ще те потърси.   

Ти не си уважила нуждата му от пространство и той е взел крайни мерки като те е блокирал, за да спреш да му досаждаш. Единственото нещо, което можеш да направиш сега, е да го оставиш той да те потърси, когато е готов. И да се погрижиш за себе си.  Ако не те потърси, продължи напред. Поработи върху управлението на емоциите си. И в следващата връзка се съобразявай с нуждите на партньора си.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )