Интимно

6 признака, че той ви обича истински и безусловно

Добри сигнали, издаващи любов

09.12.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога самите ние не сме способни да определим чувствата си. Бъркаме любовта със секса, интимността с привличането, обичта с привързването. В много случаи дори е по-лесно да определим отношението на половинката ни, отколкото собственото ни, защото има неоспорими признаци на обич. Те издават, че партньорът ви ви обича истински и безусловно. Ако се чудите дали си струва да продължавате връзката си и се колебаете дали сте обичани, ето по какво да разберете, че е така.

Как да го накарам да ме обича?

Той иска да е вашият герой

За повечето мъже е генетично кодирано да проявяват желание да спасяват жените, да им бъдат от полза, да им помагат, да ги защитават. Този порив е показателен, когато партньорът ви обича истински. Това означава, че е загрижен за вас, иска да ви предпази и да ви помага пръв в трудностите.

Старае се да ви направи щастливи

Ако един мъж се опитва да ви зарадва по всички възможни начини, значи наистина ви обича. Влюбеният и обичащ мъж чувства това като свое задължение, като начин да ви покаже обичта си. Той знае какво обичате и от какво имате нужда, и се опитва да ви го даде.

Знаци, че той ви обича, дори и да не го изрича

Той ви слуша внимателно и знае от какво имате нужда

Една много важна проява на обичта е внимателното слушане. Когато някой се интересува от вас, той иска да ви зарадва. Изслушването е част от проявата на загриженост, на подкрепа, на разбиране на другия. Обичащият мъж разбира чувствата ви и показва емоционална подкрепа.

Той е готов да поправя грешките си

Много често човек не си дава сметка за грешките, които допуска. Понякога си мислим, че знаем грешките си, но обратната връзка от партньора ни е много важна, защото той ни показва и други наши грешки, върху които да работим. Ако мъжът до вас е готов да поправя грешките си спрямо вас, това е показател за любов и отдаденост.

Знаци, че той ви обича, дори и да не го изрича

Той не иска да ви променя

Ако партньорът ви обича такива, каквито сте, той няма да иска да ви променя. Ще ви приема с всичките ви качества и несъвършенства, и ще ви обича заедно с тях.

Когато Тя казва, че ви обича... без думи

Той се опитва да се справяте градивно с конфликтите

Конфликтите и споровете са нещо нормално в една връзка. Невъзможно е да ги няма. Дори е нежелателно. Напълно безоблачните отношения не са възможни и освен това често са лъжливи. Създават усещане за перфектна връзка, докато не се стигне до голям разрив в кризисна ситуация.

Какво може да накара една жена да си тръгне, дори когато обича

Затова решаването на споровете е от решаващо значение за здравите отношения. Ако успявате да се справяте с конфликтите по градивен начин, това е знак за обич и подкрепа, желание да вървите напред и да израствате в отношенията си.

Коментирай