Интимно

4 проблема във връзката, които не са за пренебрегване

Не приемате мнението на партньора си

16.12.2020г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Проблемите са част от всяка връзка. Важно е как партньорите се справят с тях, защото много често нерешените проблеми създават поредица от други. Понякога си затваряме очите за неща, които изискват повишено внимание. Вярваме, че това, което ни се случва е нормално, примиряваме се със ситуацията, без дори да сме се опитали да я подобрим. Всичко това пречи на връзката. Вижте 4 проблема, които не бива да подминавате, ако искате да се задържите с този партньор.

По-често спорите за нещо

Колко често, когато сте в компанията на любимия човек, се карате, вместо да разговаряте спокойно и за приятни неща? Вероятно прекарвате много време заедно и няма за какво да си говорите или пък сте си омръзнали по някакъв начин, комуникацията с другия се усеща като вид задължение и всичко се превръща в кавга. Лошата комуникация е симптом за по-голям проблем във връзката, затова не я подминавайте, а обсъдете с любимия човек на какво се дължи взаимното дразнение.

6 закона на връзките, които не можем да избегнем

Не приемате мнението на партньора си

От самото начало на вашата връзка ли е било така или са настъпили резки промени? Разбира се, че е нормално да сме на различни полюси по някои теми. Въпреки че не сме длъжни винаги да се съгласяваме с идеите и мнението на другия, ако не сте отворени един към друг, ако не сте гъвкави и не намирате компромисни решения така, че да няма засегнати, това е проблем, който не бива да подминавате. Неприемането на мнението на другия често е бягство от други проблеми във дадена връзка, незачитане на човека като личност.

5 общи черти на неуспешните връзки и бракове

Вече не се забавлявате както преди

В първите месеци любовната връзка е истинска еуфория от емоции. Всичко е прекрасно, намираме начин да прекарваме времето си приятно. Времето... то подлага на изпитания любовните взаимоотношения и рано или късно се стига до рутина.

Свързани статии

Това е нормално, но не е добре, когато не намирате начин да възродите онези приятни моменти с любимия човек, а търсите забавление, щастие извън връзката ви.

Позволявате външна намеса помежду ви

Това може да се окаже голям проблем за вашите взаимоотношения, който не бива да подминавате. Най-често роднините са тези, които дори и да имат добри намерения, може да се окажат създатели на конфликти помежду ви. Приятелският кръг също може да допринесе за разделението помежду ви. Затова, доколкото можете пазете вашата връзка от външни влияния.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
dobre de odavna znaem ce iskakate da gledame samo tuk ihop strak etovis kade gleda za men ne oznacava nisto prosto tuk seopitvame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар