Интимно

4 черти на алфа жените, които карат мъжете да се влюбят

Вижте дали вие ги притежавате

25.12.2020г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Що се отнася до влюбването, както жените, така и мъжете биват привлечени от определени черти на характера. Някои мъже не биха имали взаимоотношения със силни алфа жени, докато за други, тези дами са изключително интересни, заради четири свои характеристики, които могат да ги накарат да се влюбят в тях. Вижте кои са.

Независимост

Дамите, при които надделяват алфа чертите имат своите цели, амбиции и хобита извън връзката си, като в някои от заниманията им не се включва половинката им. За тях е съвсем явно, че мъжът има нужда понякога да се усамоти, че няма да му се говори, че ще има необходимостта да се вижда с приятели. Алфа жените са независими от мъжете, нямат необходимост да бъдат край тях постоянно, а това се харесва на господата.

От какво се нуждае алфа жената в любовта?

Интелигентност

Смята се, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като подобни на себе си по отношение на привлекателност, хумор и интелигентност. Това води до извода, че един интелигентен мъж, с разнообразни интереси е по-вероятно да се влюби в жена, която отговаря на неговото IQ. От друга страна, повечето алфа жени се отличават с остър ум, находчивост, умения да водят интересен разговор, успели са в работата си.

Алфа или бета жена сте?

Добри комуникативни умения

Още една черта на алфа жените, които карат мъжете да се влюбят е умението да комуникират. Те могат както да водят сериозни разговори, да изслушват партньорите си, така и да са забавни. В ситуации на конфликт, алфа жените знаят, че ключът към разрешаването на проблема не са крясъците и драмите, а умението, без да се засягат с любимия човек, двамата да стигнат до компромисно решение. Мъжете уважават и харесват жени, които не са истерични и не правят от най-малкото кавга.

Свързани статии

Организираност

Алфа жените обикновено са добри в планирането не само на служебните си задължения, но и при организирането на дома, празниците, специални поводи за тях и партньора им, пътувания. Това се харесва на мъжете, не само, защото ги мотивира те самите да бъдат дейни и успешни, но и защото могат да си починат малко от някои задължения. Организационните умения, особено в специалните моменти, карат мъжете да се чувстват приятно, обгрижвани.

Коментирай