Интимно

Защо той не ви пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията

Не търси нищо сериозно

22.07.2022г. / 12 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано или късно си разменяме покани в социалните мрежи, следим профили, активности, пишем си. Вълнуваме се, имаме куп въпроси, очаквания. Анализираме поведението му и понякога сме доста объркани, особено когато на живо си говорим много добре, но обикновено ние първи му пишем в социалните мрежи. Каква може да е причината той да отговаря, но да не пише пръв?

Играе негова игра

Една от най-честите причини той да очаква винаги вие да му пишете е, че е играч, който се наслаждава на вашето внимание, което повдига егото му. Опитайте се да не му пишете известно време, за да видите дали той ще ви потърси.

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Поставя граници

Прави това, особено ако скоро се е разделил с партньорката си или е бил наранен в миналото. Мъжете също като жените поставят такива емоционални бариери, когато ги е страх да не бъдат отхвърлени. Затова му дайте време и не бъдете твърде настоятелни и агресивни към него.

5 знака, че той е играч

Не търси нищо сериозно

За някои мъже е приемливо да се държат небрежно, без да се привързват, задълбочават и инвестират време и емоции. Понякога това е показател, че той не търси сериозно обвързване. Или поне не с вас. Ако не полага усилия да ви пише пръв, отговаря ви кратко, може би не иска да оставате с погрешно впечатление. Държи се на дистанция, защото не иска нещата да станат твърде емоционално-интимни за вас.

Признаци, че той си играе с вас и не иска връзка

Разговорите ви не са толкова вълнуващи

В даден момент, дори и да сте си писали забавни неща, разговорите ви в социалните мрежи може да станат скучни. И това е съвсем нормално и не означава непременно, че той не ви харесва. Помислете дали има нещо ново, вълнуващо, за което да се заговорите – може би нов филм, книга, ресторант, тема, която знаете, че вълнува и него.

Свързани статии

Вероятно се среща с друга

Ако той не е инициативен спрямо вас, рядко или никога не ви пише пръв, възможно е около него да има друга, която да го разсейва, да му е по-интересна към настоящия момент.

Не му давате шанс

Това означава да му дадете малко „въздух“ от вашите съобщения и това да го мотивира да ви пише. Ако му пишете постоянно, той ще загуби интерес.

Свободно време