Интимно

Колко дълго отнема на всяка зодия да се влюби

Някои от пръв поглед, други не

05.03.2021г. / 15 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки се влюбва по различен начин. Някои се влюбват от пръв поглед, а на други им е нужно повече време да опознаят човека до себе си, да се сприятелят с него и да дадат воля на чувствата си.

Зодията също играе голяма роля в начина, по който се влюбваме. Земните знаци по традиция са най-бавни в това отношение. Те не се доверяват лесно. Предпочитат да опознаят човека срещу себе си и трудно казват „обичам те“, но когато го кажат, наистина го мислят и чувстват.

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Огнените знаци са по-влюбчиви. Те често летят в облаците. Поддават се на порива, отдават се на момента и в много случаи мислят със сърцето, не с разума си.

Да видим как се влюбва всяка зодия. Колко време отнема на всеки зодиакален знак, за да изгори в пламъка на любовта?

Овен

Овните са известни като най-бързо влюбващата се зодия. Те живеят винаги за момента. Не обичат да премислят много какво би се случило за в бъдеще. Предпочитат да опитат от любовта веднага щом са я усетили. Овните са лидери. Те не могат да стоят просто така и да чакат. Те действат. Ако харесват някого, няма да се посвенят да го покажат, дори да натиснат малко повече човека срещу себе си, за да задвижат нещата напред. Те са експлозия от емоции и чувства не само по отношение на любовта, но и за всичко останало. Предпочитат да сгрешат, отколкото да съжаляват, че не са опитали. Овните обичат да експериментират. Обичат и вълнението от любовта, затова си го позволяват бързо, без много да му мислят, когато усетят тръпка.

Коментирай
Свободно време