Интимно

Кое е първото, което виждате? То разкрива слабостите ви във връзката

Един забавен тест

26.08.2021г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В любовта всички сме различни. Всяка наша връзка протича по различен начин. До голяма степен това как двама души понасят характерите си е определящо за тяхното любовно бъдеще. Някои наши слаби страни, могат да се окажат сериозна пречка. Днес споделяме един забавен тест. Пред вас има една абстрактна снимка. Кое е първото, което виждате? То разкрива вашата слабост във връзката.

1. Женско лице – Вашата най-голяма слабост във връзката е лошият ви нрав

Ако първо сте забелязали част от женско лице в това изображение, това говори за слабост в характера ви, която често ви пречи да поддържате дългосрочна връзка, особено в критични ситуации, ситуации на спор с партньора.

Разбира се, че споровете са нещо нормално за едни взаимоотношения, но е важно как комуникираме, докато се опитваме да ги разрешим. Ако искате да създавате устойчиви връзки и да ги поддържате и развивате във времето, бъдете внимателни с думите и действията. Понякога е добре да се отдалечите за миг, докато утихнат първоначалните емоции, за да помислите добре как да разрешите проблема заедно с партньора си.

3 картини разкриват какво предстои за вас и за какво да внимавате

2. Планина – Най-голямата ви слабост във връзката е ниско самочувствие

Това, че сте забелязали планината най-напред в тази абстрактна снимка, е показател, че вие постоянно се нуждаете от одобрението и комплиментите на партньора си. Дори и да не попадате всеки път на критикуваща половинка, не давайте свобода на ниската самооценка, защото тя може напълно да обърка живота ви.

Свързани статии

Никога не поставяйте под въпрос това защо партньорът ви обича. Следете за жестовете, показващи обич. Само това има значение. Дори и да не сте идеални, за някого вие сте специална личност.

Ако забележите тези неща в партньора си, той ви лъже

3. Облаци – Вашата най-голяма слабост във връзката е страхът от конфликти

За вас е трудно да изразявате това, което не ви харесва, да споделяте желанията си, защото ви е страх да не провокирате конфликтна ситуация с любимия човек. Вярвате, че това ще се приеме като мрънкане, че може да бъдете изоставени. Разговорите по теми, които може да се окажат неудобни, невинаги са лесни. Но премълчаването на проблемите ги прави по-дълбоки. Ако не се изправите срещу тях, намирайки начин да говорите открито пред партньора си, тогава как искате да имате щастлива и дълготрайна връзка?

Коментирай