Интимно

3 зодии, които остават приятели с бившите си

За тях приятелството е над всичко

31.03.2021г. / 14 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците са изключително склонни към приятелство с бившите си. Дори по-склонни от всеки друг зодиакален знак. Раците са кармично свързани с миналото и предпочитат никога да не късат връзката с него, защото са емоционално свързани, каквото и да се е случило, дори да са били наранени. Те не се чувстват добре, ако се преместят в изцяло ново бъдеще, в което не присъстват значими фигури от миналото, особено партньори в любовта.

7 двойки зодии, които не могат да бъдат приятели

Ако скъсат приятелството си с бившите, за Раците това означава да изгубят всичките си спомени, а това ги кара да се чувстват зле, защото са силно чувствителен знак. Когато Ракът обича, то е завинаги и намира начин да запази частица от обичта си, дори след като връзката е приключила.

Тази зодия е много нежна в подхода си към партньорите и към човешката любов въобще. Ракът е една от най-чувствените зодии. Разделите са драматични за тях и обикновено не искат да слагат категорична точка на връзките си, а предпочитат да ги трансформират в приятелство. Поглеждайки назад, така Ракът има поводи да се усмихва.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Те са грижовни и са винаги готови да откликнат на нуждите на бившите си и на хората от миналото си. С охота подаряват подкрепата си, без да искат нещо в замяна. Понякога това им изиграва лоша шега, защото не са достатъчно предпазливи в отношенията си към токсични хора, които се възползват от чувствителността и отзивчивостта им.

Свързани статии

Стрелец

Стрелецът е много гъвкав знак, който е изменчив и винаги преследва промените в живота и любовта. Той е истински хамелеон, който непрекъснато изменя динамиката на отношенията си. Ето защо за него не е никак трудно да преформатира любовната си връзка в приятелство. Той го прави с лекота и няма да му мигне окото, ако е усетил, че искрата на любовта вече я няма.

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Стрелците са приключенци, които обичат забавленията и изненадите. Обожават новите приятелства и запознанства, от които черпят енергия и вдъхновение. Трудно късат връзките си с миналото. Понякога са лекомислени и не се задълбават в омраза и неприязън. Тези чувства са им непознати, затова и лесно успяват да съхранят добри приятелски отношения с бившите си. Съсредоточени са върху това да запазят всяка искрица добри спомени, заради които са били щастливи.

Ако бившият партньор на Стрелеца е бил достатъчно мъдър да приеме раздялата с усмивка и да запази също толкова добри спомени и топли чувства, Стрелецът ще го пази завинаги в сърцето си и ще е готов на всичко за него, досущ като истински приятел.

Коментирай