Интимно

5 знака, че той все още мисли за бившата си и не търси сериозна връзка

Държи се странно, когато говори с нея

22.04.2021г. / 15 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Несъмнено факторът „бивша“ е нещо, което ни притеснява и понякога пречи на любовната ни връзка, особено ако тя е започнала скоро. Винаги изникват ситуации, които ни карат да се замислим дали всъщност настоящият ни партньор все още обича бившата си? Ние жените винаги усещаме дали мъжът има искрени чувства към нас или сме просто временно явление в живота му.

Кои са знаците, че той още мисли за бившата си и няма сериозни намерения към вас?

Всяко малко нещо му напомня за нея

Без значение дали се забавлявате, пътувате, храните се в заведение, намирате се в романтична обстановка или по-интимна в спалнята, той все намира оправдание да спомене нещо за бившата си приятелка. В началото тези препратки може да ви изглеждат безобидни, дори и когато говори за нея с отрицателна нагласа. Но ако с времето все по-често тя се „намества“ между вас, това определено не е добре. Може би е редно да бъдете открити и да му кажете, че нямате желание да я обсъждате.

Ако партньорът ви е приятел с бившата, какви въпроси да му зададете?

Информира я преди вас

Някои връзки завършват със запазване на близки приятелски отношения между партньорите. Ако вашият настоящ партньор е запазил такива с бившата си, то обърнете внимание на следното. Колко добре вие сте информирани относно неговите дневни ангажименти, идеи за свободно време, идеи за работата и т. н.

Ако се окаже, че вие научавате важни и не чак толкова важни неща от вашия партньор, едва след като той ги е споделил първо с бившата си, определено може да се замислите дали той всъщност не копнее за нея. Разбира се, неговото оправдание е, че те са приятели. Но може би е редно първо да сподели на вас и като цяло да споделя повече с вас, да ви допусне до неговия вътрешен свят.

5 знака, че вие сте само резервен вариант за него

Следи я в социалните мрежи

Поведението ни в социалните мрежи може да покаже много за отношението ни към някого, състоянието на нашата връзка. Ако бившата половинка на настоящия ви партньор е все още в списъка му с приятели, обърнете внимание на това колко често си пишат, какво съдържа тяхната комуникация. Абсолютно всичко публикувано от нея ли харесва. Обърнете внимание и на това дали качва снимки с вас. Не е проблем да харесва нейни публикации, но когато стане натрапчиво, определено не се е освободил от емоциите към нея.

5 знака, че партньорът ви манипулира

Държи се странно, когато говори с нея

Когато я срещнете и сте заедно двамата, той сякаш се притеснява, прилича на някой, който изпитва емоции към нея. Или когато се случи да разговарят по телефона, само когато комуникацията е с бившата му, той се дръпва встрани, за да не чуете разговора им. Щом приключи да говори е напрегнат, споделя малко информация за това какво са си казали.

Свързани статии

Поднася ѝ персонални подаръци за рождения ѝ ден

Няма правило, според което дори след дългогодишна връзка с някого да се чувстваме длъжни да му поднасяме подаръци за рождения ден или друг личен празник. Всичко е въпрос на желание, отношение към този човек след края на връзката.

Някои мъже продължават да се стремят да се доказват като джентълмени и известно време поднасят подарък на бившата си за рождения ѝ ден. Но границата е много тънка и има знаци, които могат да подскажат, че той все още изпитва любов към бившата си и все още не е сигурен дали иска да създаде сериозна връзка с вас. Ако изненадата е супер изненада, ако подаръкът има наистина специално значение, тогава се замислете дали е редно да сте във връзка с мъж, който все още обича бившата си партньорка.

Коментирай
Здраве и красота