Всичко за зодиите

5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

Неподходящият избор ги влече

10.05.2019г. / 14 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Влюбването е чувство, над което обикновено нямаме контрол. Някаква невидима притегателна сила ни тласка към някого, понякога и към човек, за когото разумът ни казва, че не е подходящ, но сърцето е на друго мнение.

5-те зодии, които искат да избягат веднага след сватбата

Ако по някаква причина все се влюбвате в лоши момчета, за които знаете, че не са добра партия, може да е от зодията ви. Някои зодиакални знаци имат удивителната способност да се влюбват именно в лошите момчета, което обаче невинаги е лошо, стига да сте готови да посрещнете такава връзка с цялата ѝ бурност.

Ето кои са тези зодии:

Овен

Като хора, които обожават предизвикателствата, Овните жадуват за лоши момчета. Дори да знаят, че това, което ще последва, надали е в положителна за тях посока, те не се спират пред нищо. Неподходящите момчета непрекъснато присъстват в живота им. Лудориите, които вършат в компанията на такива мъже кара жените Овен да се отдават изцяло на страстта без да разсъждават в дълбочина.

Овните харесват предизвикателството да се справят с такива лоши момчета. Опитват се да превъзпитават, направляват, диктуват. Колкото по-опърничав е един мъж, толкова по-сладка е победата за жената Овен. Това повишава адреналина и страстта ѝ.

Близнаци

Близнаците харесват лошите момчета, защото са вълнуващи и различни от останалите. Скуката и рутината са двете неща, които убиват тотално страстта у Близнаците, както и мотивацията им да продължат връзката. Ето защо интересът им към неподходящите мъже е толкова голям. Той просто подсказва, че на хоризонта се задава непредвидима буря и това ги привлича.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Обикновено много добре знаят как ще приключат нещата. Това обаче не ги спира да се впускат отново и отново в такива връзки.

Скорпион

Жените Скорпион са от онези зодиакални знаци, които нарочно се стремят към мъже, с които знаят, че не могат да имат нормална връзка. Нещо отвътре ги кара да правят съзнателен грешен избор и това им харесва. Желанието да се срещат с лоши момчета е един от тези избори.


Коментирай