Любовта минава не само през стомаха на мъжа, но и през мислите му. Всяка жена иска да бъде в мислите на любимия си, но не всяка умее да го накара да мисли за нея постоянно. За щастие има някои начини да успеете. Използвайте женската си енергия и триковете, на които само женският ум е способен, за да накарате един мъж да не спира да мисли за вас постоянно. Когато съзнанието му е обсебено от вас, ще му е по-трудно да помисли за друга.

Ако някой е привлечен към вас, ще прави тези 5 неща

Как да го накарате да мисли за вас постоянно?

1. Закачайте го сутрин.

Разходете се около него по бельо. Разсеяно намажете тялото си с лосион след баня, но го направете така, че да ви вижда. Гледката ще го държи през целия ден и няма да има търпение да дойде вечерта.

2. Целувайте го.

Точно преди да се разделите и да поемете задълженията си през деня, го целунете страстно. Покажете му, че има нещо, което тепърва предстои и го оставете да мечтае за него, докато се видите отново вечерта.

Време е да си вървите, ако партньорът ви иска тези неща от вас

3. Напишете му съобщение, подсказващо горещо желание.

Флиртуването е задължително, ако искате да държите вниманието му насочено към себе си. Флиртът не е част само от предварителната игра преди да сте изградили връзка помежду си. Той трябва да съпътства отношенията ви винаги, за да държи огъня разпален.

4. Напишете му съблазнителна бележка.

Ако излизате за работа преди него, оставете му бележка, с която да намекнете за страстните желания, които имате към него. Това ще го накара да мисли за вас цял ден.

5. Направете нещо напълно неочаквано.

Мъжете обичат изненадите и спонтанността у жените. Ако сте му прекалено ясна и предсказуема, той ще изгуби интерес към вас. Но ако го държите в напрежение и му показвате, че винаги има какво ново и неочаквано да очаква от вас, това ще го кара да мисли за вас постоянно.

Кой е единственият признак, че един мъж наистина иска да е с вас

6. Пратете му секси снимка.

По този начин не само ще повишите сексуалната енергия между вас, но и ще го накарате да мисли за секси формите на тялото ви, докато не сте заедно. Не пращайте напълно гола снимка. Оставете нещо и за накрая.