Интимно

10 грешки, които зодия Рак прави в любовта и връзките

Къде грешат представителите на тази зодия в отношенията

17.05.2021г. / 10 53ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водните зодиакални знаци са най-чувствителните в целия зодиак. Ето защо връзките и любовните преживявания с представителите на зодия Рак са толкова интензивни, дълбоки, чувствени. Раците са отдадени на романтиката и любовта. Те са идеалисти и романтици, които често допускат грешки заради розовите очила, с които гледат света. Летят в облаците. Обичат силно и дълбоко, но могат и да нараняват силно.

20 характерни черти на зодия Рак

Ако имате близки отношения с човек от зодия Рак, подгответе се за връзка, изпълнена с много любов. Раците са пазители. Те ще създадат невероятен комфорт и уют за вас, в който ще искате да се потапяте всеки ден. Ще се чувствате в безопасност с тях. Раците са съпричастни, обичащи, психологически настроени към баланс и хармония, което създава прекрасна атмосфера във връзките им. Емоционални са, добри любовници са и обичат изграждането на дълбоки и дълготрайни връзки.

Къде обаче грешат във връзките и любовта представителите на зодия Рак?

1. Поддават се на честата смяна на настроенията си.

Понякога е наистина трудно да се адаптирате към настроенията и драматизма на Раците. Те се контролират от Луната, която също непрекъснато сменя „лицето“ си на небосклона. По същия начин се променят и настроенията на Рака, като прищевките им и колебливите им емоции понякога идват в повече на половинките им. Раците споделят чувствата си непрекъснато. Обичат дългите и напоителни разговори за всичките си емоционални терзания, което може да е истински изтощително предизвикателство за партньорите им.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Рак?

2. Вглъбяват се в миналото.

Раците не спират да мислят за миналите си връзки, за това как са били наранени, което ги кара да изпитват множество страхове в настоящите си връзки. Това се отразява зле на отношенията им. Склонността им да живеят в миналото и да го премислят постоянно им пречи да са истински щастливи в настоящето.

3. Свръхчувствителни са.

Чувствителността е добродетел, която обаче при Раците е прекалено изявена. Те са свръхчувствителни, което ги прави раними и често доста трудни за партньорите им. Те са вулкан от емоции, които понякога са трудни за овладяване. Самите Раци не знаят как да се справят с тях. Това ги прави много раними и плахи, което е предизвикателство за партньорите им.

Как да спечелите любовта на жена от зодия Рак?

Коментирай
Свободно време