Интимно

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

Какво пречи на щастливите отношения с тази зодия

19.05.2021г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

8. Винаги център на вниманието, винаги в светлината на прожекторите.

Този техен стремеж да са винаги в центъра на вниманието кара партньорите на Лъва да се питат изобщо обичани ли са, ценени ли са, има ли нужда от тях Лъвът или е с тях просто така. Дори Лъвът да е лудо влюбен, той винаги обича повече себе си от всички останали, което личи и в поведението му. Егоистичният му подход кара половинките му да изпитват усещането, че са на второ място, което може да влоши отношенията.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Лъв

Свързани статии

9. Прекалено придирчиви са.

Лъвовете имат склонността да се фиксират в това, което искат. А искат най-доброто във всичко. Не се примиряват с по-малко от най-доброто. Придирчиви са към всичко в живота си, дори и към партньорите си. Те действат много избирателно. Влюбват се лесно, но след това тежко ви, ако не отговаряте на многобройните им изисквания.

5 характерни черти на дете зодия Лъв

10. Оставят се на гордостта им да им пречи.

Лъвовете са изключително горди. Тяхното вродено чувство за превъзходство над останалите се проявява и във връзките им. Те обичат да демонстрират превъзходството си над партньорите си и да доминират над тях. Трябва да се научат да проявяват повече смирение и да се съгласяват по-лесно с чуждата гледна точка, ако искат да запазят връзките си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne tulkuvam i niamam takava zodia okolo men v li4en plan.zvu4i kato slab opit za izvinenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар