Интимно

3 зодии, които могат да са сродни души на Близнаците

Хармония, щастие и дълга връзка с тези три зодиакални знака

27.05.2021г. / 15 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Близнаците и Стрелецът са противоположности, но както знаем, често именно противоположностите се привличат. Близнаците се управляват от трети дом в астрологията, който е в сферата на нисшия разум, докато Стрелците се управляват от девети дом – домът на висшия разум. Въпреки противоположността си, тези две зодии са истински сродни души. И двете зодии са много независими. Обичат да са винаги в движение, обичат да общуват и да търсят приключения.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

И двата знака имат трудни характери, но пък лесно могат да се справят един с друг. Чувството им за хумор често съвпада, което им помага да приемат предизвикателствата в общуването по-леко. Умеят да се забавляват заедно. Никога не скучаят, когато са заедно.

В сексуален план Близнаците и Стрелецът си пасват страхотно. В спалнята има истински фойерверки между тях. Страстта ги грабва и не ги пуска през цялото време, докато са във връзка. Удоволствията са всичко, от което имат нужда и знаят как да ги получат и дадат. И двете зодии са настроени приключенски, което им дава порив за опитване на нови неща. Силното чувство за хумор, което и двата знака притежават, им дава стимул да разговарят за нещата, които харесват и обичат в леглото. Превръщат го в игра, която разпалва страстите.

Как да спечелите вниманието на мъжа Близнаци?

Свързани статии

Водолей

Близнаците и Водолеят са силно привлечени един от друг, защото имат много сходства. Интелектът, комуникацията, социализацията и общуването са присъщи и за двете зодии. И двата знака обичат да бъдат стимулирани от партньорите си, което ги кара да се чувстват погълнати един от друг. Водолеят умее да поддържа интереса на Близнаците както никоя друга зодия. И двете зодии имат нужда от особено силна интелектуална стимулация, когато се отнася до сексуално привличане. Умствената енергия на Близнаци и Водолей се сливат по един хармоничен и перфектен начин, правейки двете зодии истински сродни души.

10 грешки, които зодия Близнаци прави в любовта и връзките

Една от най-важните предпоставки, които правят Близнаци и Водолей такъв чудесен екип, е начинът, по който и двете зодии се справят с емоциите. Те са склонни да стават твърде емоционални, когато се стигне до конфликт, но и имат нужда да говорят за проблемите. Така изглаждането им е по-лесно и гладко, което обещава една щастлива връзка с прекрасни отношения.

Близнаците и Водолеите са известни с това, че държат много на партньорите си и ако намерят сродна душа, те я държат задълго до себе си. Те са от зодиите, които дават втори шанс и никога не затварят напълно вратата за общуване с половинките си. Надеждни партньори са, стига половинката им да оценява и разбира техните особености и различия.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Емануил Манолов ( преди 10 месеца )
Аз съм типичен Близнак и не мога да понасям *** Водолей! Това са най-дебилните, *** в Зодиака! Тия, освен да дрънкат глупости, нищо друго не могат. Абсолютни ***!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 2 години )
sega 4uvam tova po temata , no ne sum predpolagala detailite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар