Интимно

10 начина да накарате мъжа да ви е верен

Как да предпазите връзката си от изневяра

29.07.2021г. / 12 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е едно от нещата, които много хора не успяват да простят във връзката. Никой не иска да бъде лъган. Причините мъжът до вас да ви изневери са много. Невинаги това означава, че той е лош човек или че е някой, на когото не може да се вярва. Колкото и болезнено да звучи, понякога част от причините мъжете да изневеряват се крият в жените и тяхното поведение. Човек може да се почувства тласнат да потърси утеха на друго място без това, разбира се, да бъде оправдание. 

Какво да правите, ако подозирате половинката си в изневяра

Както с поведението си можете да тласнете любимия човек към изневяра, така можете и да го накарате да ви е верен. Ето 10 начина да успеете. 

1. Инициирайте секс и не чакайте само той да го поиска. 

Мъжете обичат активните жени. Не се дърпайте, когато той иска секс и още повече – не чакайте само той да го поиска. Бъдете инициативни и предизвикателни. Правете първата крачка без значение дали сте в нова връзка или сте заедно отдавна. 

2. Бъдете отворени към експерименти. 

Когато нещата в леглото доскучаят и на двамата, може да започнат да се въртят мисли за изневяра в неговата глава, така и във вашата. За да не стигате дотам, не се страхувайте да опитвате нови неща. Не е нужно да правите нещо, което не искате или което не ви харесва, но не пречи да опитате. Няма как да знаете предварително кое ще ви се стори любопитно и кое ще освежи любовния ви живот като двойка.

5 въпроса след изневярата – все още ли искате да сте с този човек?

3. Не бъдете прекалено услужливи. 

Ако сте на разположение на мъжа до себе си по всякакъв начин, той ще започне да ви приема за даденост. Ще изгуби голяма част от уважението си към вас. Може да започне да ви възприема като човек без характер, а това е рецепта за провал на респекта към вас. Ако в никой от случаите не проявявате характер, а се съгласявате с всичко, което мъжът ви иска от вас, угаждате му и прикривате мнението си, той ще спре да се интересува от вас във всеки смисъл. 

4. Опитайте се да не проявявате контролиращо поведение. 

Колкото повече се опитвате да контролирате партньора си и връзката си, толкова по-отблъскващ човек ставате за него. Ако го правите, може да го тласнете към изневяра. 

6 причини мъжете да изневеряват

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мъж ( преди 2 години )
Ами ако жената не дава, има други които търсят. Та така.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )