Интимно

5 признака, че сте влюбени в приятел

Сърцето ви вече е заето от най-добрия ви приятел

30.07.2021г. / 09 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Приятелство между мъже и жени може да съществува и често то е по-силно, отколкото ако имате най-добра приятелка. Когато прекарвате много време заедно, имате общи интереси, смеете се на едни и същи неща и се разбирате прекрасно, понякога се случва да усетите, че приятелството прераства в нещо повече. Представете си, че сте обвързани обаче. Верни сте на половинката си, но чувствата към приятеля ви напират все повече. Възможно е и да не можете да осъзнаете точно какво се случва. Затова трябва да обърнете внимание на признаците. 

Какво е да се влюбиш в най-добрия си приятел

Кои са знаците, че сте влюбени в приятел?

Разговаряте за неща, за които ви е неудобно да споделите с половинката си 

Ако сте започнали да се улавяте, че криете от партньора си, че се срещате с приятел или не му казвате надълго и нашироко какво сте си говорили, това е знак, че чувствата ви са прераснали в нещо повече, което се опитвате да прикриете от половинката си. 

Усещате се как си мислите за този човек, представяте си планове с него 

Мислите са белег за това каква е нагласата ни спрямо някого, имаме ли чувства към него, безразличен ли ни е или не. Ако неусетно в мислите ви са започнали да се появяват визуализации за бъдещето, които включват и приятеля

Как да превърнете приятел в интимен партньор

ви, той определено се е превърнал в нещо повече. Иска ви се да правите планове с този човек. Мислите си как и къде ще отидете заедно на почивка или ще си откраднете няколко дни заедно. 

Изгубили сте интерес към интимността с партньора си 

Това е един от най-сигурните знаци, че в сърцето ви има нов човек, който е започнал да измества настоящия партньор. Ако са се появили чувства към приятел, това може да е причината за загубата на желание за интимност с половинката ви. Ако не сте от породата прелюбодейци, които без скрупули могат да мислят за изневяра или да я извършват, чувствата към приятел определено се превръщат в проблем. 

Свързани статии

Прекарвате по-малко време с половинката си 

Приятелството ви с човека, към когото вече имате чувства, е нещото, което ви свързва. Обичате да прекарвате времето си заедно, да се смеете, да споделяте. Когато сте започнали да гледате на него с други очи, желанието ви да сте още повече време заедно, е нараснало за сметка на това, прекарано с половинката ви. 

Граници, които не трябва да се прекрачват в приятелството

Пазите тайни, лъжете 

Преди, когато сте били просто приятели, е нямало от какво да се страхувате. Затова сте споделяли пред партньора си, че сте с приятеля си, къде сте, какво правите заедно, за какво си говорите. Когато нещата вече са се променили и чувствата ви са преминали в друга посока, сте започнали да лъжете половинката си, да криете неща от него. Това е много явен признак, че сте влюбени в приятеля си, дори да го отричате пред себе си.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )
niamam priateli. sam 4ovek sum , obojavam goliam prekrasen bliznak.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота