Интимно

10 признака, че партньорът ви е приключил с вас

Връзката ви е на автопилот

17.09.2021г. / 14 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Връзките понякога влизат в застой по различни причини. Една от тях може да е емоционално отдръпване или охладняване от страна на партньора ви. Възходи и падения съществуват във всички отношения, но някои признаци показват, че партньорът ви може тотално да се е отказал от вас.

15 признака, че партньорът ви вече не харесва секса с вас

За съжаление, в някои случаи хората не избират да приключат връзката си открито, а продължават да поддържат отношенията си, колкото да не са сами.

Съществуват признаци, които подсказват, че партньорът ви е приключил с вас, но просто продължава да стои във връзката. Отношението му към вас и връзката ви може да ви накара да страдате, да губите вяра в себе си, да понижи самооценката и самочувствието ви.

Ето и признаците, че партньорът ви се е отказал от вас.

1. Избягва ви

Избягването и пренебрежението са силни признаци, които показват тотална липса на интерес към вас и към отношенията ви. Партньорът ви е спрял да се старае да прави компромиси заради вас. Престанал е да се интересува дали се чувствате добре. Не ви вмества в графика си. Не се опитва да присъства на важни събития или моменти редом до вас. В даден момент ще се почувствате като съквартиранти, които живеят заедно, а не са заедно като двойка.

5 признака, че партньорът ви не е единственият

2. Спрял е да говори за бъдещето с вас

Ако партньорът ви се е отказал от вас, той няма да говори за общите ви планове и за общото ви бъдеще. Ще преследва само своите интереси и ще сменя темата, когато го попитате за бъдещо събитие.

3. Спрял е да полага усилия

Когато някой обича, той се старае да полага усилия да направи другия щастлив. Щом половинката ви вече не се интересува от това дали сте добре, значи се е отказал от вас. Просто още не ви го е казал официално.

4. Поставя приятелите си на първо място

Искате да отидете заедно на вечеря, но партньорът ви казва, че има уговорка с приятели. Не ви кани да отидете с него, а си измисля някаква причина да отиде сам. Или пък организира уикенд извън града с приятели под претекст, че ще бъде само мъжка компания, а на вас ще ви е скучно. Такива и още много други примери показват, че той няма никаква нужда да прекарва време с вас. Компанията на приятелите му е по-приятна, предпочита нея, защото вече е охладнял към вас.

14 признака, че партньорът ви е прекалено властен

5. Не сте интимни

Интимността е белег на привързаност. Има много причини желанието за секс да намалее. Невинаги е свързано с тотална липса на любов. Но ако интимността ви е започнала да страда сериозно, това е белег за проблем.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
off be otarvahme se ot inriganti koito ymisleno predizvikavaha nervii sas razni pazelceta neka ne se interesuvat za nas covek koito ne znaee kak da te ysesta i ce za nego nekoi nesta ima znaeceniee nikoiga nymma da te razbere
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
Свободно време