Интимно

10 физически черти, които привличат мъжете

Физиката е първото, което виждат

05.11.2021г. / 16 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Привличането е сложна смесица от фактори. Едни от първите определящи фактори за привличането са физическите. Чертите на лицето, фигурата, начинът, по който движите тялото си, как оформяте косата си, какво е излъчването на погледа ви имат решаващо значение за това колко привлечени ще са мъжете от вас. Колкото и важна да е личността на човек, тялото и физическите ни черти са първото, което противоположният пол обикновено забелязва у нас.

5 начина да откриете любовта според законите на привличането

Кои са физическите черти, които привличат най-много мъжете?

1. Дупе.

Дупето е една от най-привлекателните и забелязвани части от тялото. То е символ на сексапила. Закръгленото и щръкнало дупе е апетитна физическа даденост, която не остава незабелязана от мъжете. Повечето мъже обичат и харесват женските дупета, макар не всички да си го признават.

2. Гърди.

Гърдите са символ на женствеността. Вероятно няма мъж, който да не ги забележи от пръв поглед. Заедно с дупето гърдите са единият от двата най-забележителни женски символа, които са определящ фактор в привличането. Съвсем не е задължително гърдите да са големи, за да бъдат забелязани. Проучване, цитирано от yourtango.com констатира, че гърдите със среден размер са най-предпочитани от повечето мъже.

Сигнали, издаващи сексуално привличане

3. Крака.

Красивите крака определено са фактор за привличане. Подчертаните и изящни дълги крака са нещо, което кара повечето мъже да се обърнат след жена. Ако краката ви изглеждат добре, това е подсъзнателен знак за мъжете, че сте в добро здраве и се грижите за фигурата си, което автоматично ви прави привлекателни.

4. Очи.

Погледът и очите са смятани за силно привлекателни от много мъже. Красивите очи, нежно и деликатно подчертаните мигли са в състояние да разтопят сърцето на мъжете. Ако имате забележителни очи, изразителен поглед, определено няма да останете незабелязани в мъжка компания.

5 неща, които мъжете смятат за непривлекателни

5. Устни.

Червилото и гланцът за устни не са там без причина. Сочни, плътни, подчертано изразителни и примамливи – устните са силен фактор, който е определящ за привличането. Мъжете обожават женските устни, особено ако са меки и с нежен контур.


Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
..... ( преди 2 години )
ne znaia ...no kato pogledna kolko jeni sa sus silikonovi ustni ,,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
r ( преди 2 години )