Интимно

5 знака, че той е мъж с ниска стойност

Той е скъперник, не само към вас, но и към другите хора

16.11.2021г. / 14 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта срещаме различни типове мъже. Всеки ни привлича или отблъсква по различен начин. Може би няма жена, която да не е харесвала или да не е била във връзка с мъж с ниска стойност. Под стойност разбирайте всички качества, които определят една личност като такава, един мъж като мъж, неговите нива на увереност, кавалерство, грижа и т. н.

Ето няколко признака, че имате връзка или се срещате с мъж с ниска стойност.

Не приема вашето „не“

В една здравословна любовна връзка партньорите трябва да бъдат себе си. Да не се страхуват да изразят различното си мнение, защото другият не би го приел, би критикувал и дори прекратил връзката. Когато сте попаднали на мъж с ниска стойност, той няма да може да приема вашите емоции и различно мнение в ситуации на спор например. Това означава, че вие имате мнение, позиция, които може да му се виждат застрашаващи самочувствието му.

5 чувства, които може да объркаме с любов

Кара ви да се чувствате зле

Още един признак че сте в любовни взаимоотношения с мъж, който има ниска стойност е отношението му към вас в определени ситуации или като цяло. Потискането на жената е начин той да си повиши самочувствието, в някои случаи да се опита да ви задържи, манипулирайки ви. Как става това? Може да е в ситуации, в които си говорите мило – да спомене, че му се иска да сте по-слаба например или пък да ви сравнява с други жени и какво ли още не.

Колкото по-малка се чувства една жена в компанията на мъжа до себе си, толкова по-ниска е неговата стойност. Такива мъже карат жената да се съмнява постоянно в своята стойност, оставят я в напрежение, че може да бъде лесно заменена.

5 ползи от отворените връзки

Обърнете внимание на неговите приятели

Когато харесваме някого ни е трудно да видим неговите негативи или поне в началото. Понякога приятелският кръг на мъжете е тяхно огледало. Обърнете внимание какви са приятелите на мъжа, който ви привлича. Дали са стойностни личности или се среща с хора, които са на неговото и дори под неговото ниво.

Свързани статии

Той е скъперник, не само към вас, но и към другите хора

Обърнете внимание на това как той харчи пари, когато е с вас и когато пазарува за себе си. Обикновено мъжете с ниска стойност не са щедри към жените, които харесват. Винаги броят подаръците, стойността на похарчените пари и смятат, че партньорките им харчат много. Така са и към останалите хора, но когато решат да харчат за себе си, са готови да задоволят всичките си желания.

Токсичната връзка и уврежданията в тялото, които причинява

Чувствате се зле при мисълта да спите с него

Или казано накратко, прави ви впечатление, че не се поддържа особено, а знаем, че за да имаме приятни сексуални изживявания, личната хигиена е на първо място. Първоначално може да се окаже, че им а ситуации, в които го оправдавате за това, но личната хигиена е нещо, с което не бива да се прави компромис.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Некой си ( преди 2 години )
Това за личната хигиена е най-смешното в тези отношения.Толкова много има чисти отвън и мръсни отвътре, че ми напомня точно за перфектно измитата ***, пълна скука , без фантазия изобщо нула някаква.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
стойносът ( преди 2 години )
не е нужно да даваш пари, достатъчна е една вечеря в изискан ресторант за сексът. но и там даваш пари ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 6 rate down comment
Мъж с висока стойнос ( преди 2 години )
Какво да кажа за ниско-стойностните златотърсачки ??? Прости , алчни и ебли***ви ..Не е важно какъв си , важното е да им даваш пари .... За тези неща си има *** :) , защо ми е да отглеждам плевел ????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар