Интимно

6 начина да разберете дали сте интелектуално съвместими

Интелектуалните сходства помагат за щастлива и хармонична връзка

10.11.2021г. / 12 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

3. Имате общи мечти.

Мечтите са това, което ни тласка напред. Когато намерим съмишленици в най-тесния си кръг, особено в интимния, това може да ни направи способни да преобърнем света, за да постигнем целите си. Ако с партньора ви имате общи мечти, това е рецепта за любовна хармония и щастие.

Сексът и водата – защо са трудно съвместими?

4. Имате сходно образование.

Степента на образованост играе голяма роля в бъдещото развитие на връзката. Ако сте от два различни свята, в които например единият има високо образование, а другият – само средно или основно, е трудно да се очаква, че имате общо бъдеще заедно. Според проучване на учени от Хонконг, щастлив брак е с до 40% по-трудно постижим в дългосрочен план, ако жените са по-високо образовани от съпрузите си например.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Свързани статии

5. И двамата споделяте и имате интерес към актуални събития.

Всеки има своите интереси в дадена област или в няколко области. За някои това е киното, за други технологиите, за трети политиката или спортът. Каквато и да е вашата любима област, ако я споделяте с партньора си, това е един обещаващ сигнал, че сте интелектуално съвместими.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

6. Можете да водите искрени разговори.

Ако с партньора ви не се преструвате, когато говорите, не играете игри, не предизвиквате интереса на другия чрез трикове и преднамерено поведение, значи общувате искрено. Не ви се налага да се преструвате, да се правите на по-интересни, отколкото сте или отколкото мислите, че сте. Вие просто общувате откровено, а това е показателно за близостта ви и за интелектуалната ви зрялост поотделно и като двойка.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ako durja na mujut , kogoto obojavam pravia vsi4ko po silite si za da predusetia za kakvo stava duma i da otgovoria to4no , da e naiasno s moite sili i mnenie
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота