Интимно

10 причини да спрете да чакате мъж, който се среща с друга

Едностранната любов е безсмислена – защо трябва да продължите напред?

23.11.2021г. / 15 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта невинаги е лесна. Но когато я има, вероятно ще се борите за нея. Друг е въпросът, ако любовта е едностранна. Тогава нещата стават още по-трудни, но не за друг, а за вас самите. Ако сте изпадали в ситуация да сте влюбени в мъж, който обаче се среща с друга жена и сте го чакали да вземе решение с кого да продължи – спрете да си го причинявате. Колко още ще чакате да се раздели с нея и да дотича с широко отворени обятия при вас – седмици? Месеци? Може би години?

10 признака, че той ви използва във връзката

Едностранното влюбване е едно от най-трудните преживявания в любовта. Но добрата новина е, че не е непреодолимо. Ако проявите сила и любов, но не към кого да е, а към самите вас, ще успеете да се справите с това. Не е лесно да се отдалечите и оттеглите от някого, към когото имате чувства, но колко още трябва да се измъчвате, за да разберете, че не си заслужава?

Има много причини да спрете да се измъчвате и да преустановите тези токсични отношения, които са и едностранни на всичкото отгоре.

Неща, от които зависи дали ще се влюбите лудо

Ето 10 причини да спрете да се фокусирате върху мъж, който излиза с друга жена.

1. Ако той наистина ви харесваше, щеше да излиза с вас, не с друга.

2. Карате себе си да изглеждате зле в очите на другите. Ако мислите, че приятелите и близките ви не виждат, че се измъчвате, грешите. Надали някой, който ви обича, е съгласен да ви гледа как страдате, чакайки и надявайки се този мъж да ви обърне внимание. Не се унижавайте.

Какво да направите, ако не сте приоритет за него?

3. С това поведение отблъсквате мъже, които наистина биха искали да бъдат с вас. Но ако не освободите съзнанието си за тях, ще изпуснете шанс да бъдете истински щастливи.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
nie ne se barkame na polvinkata sas kogo obstuva i tya e dlajna da postapi po sastiya nacin ne vajno koi sas kogo obstuva vajno koi sas kogo si tragvaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време