Интимно

5 начина да разберете дали наистина сте влюбени в някого

Знаците, че изпитвате по-силни чувства от обикновено привличане

30.12.2021г. / 14 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка нова връзка носи вълнение. Понякога е трудно да определите истинските си чувства заради замъгляването на съзнанието ви в първите фази на любовта. Ако връзката ви удържи на изпитанията в началото на отношенията ви, вероятно ще дойде момент, в който ще сте истински влюбени в партньора си. Вълнението в началото на връзката също може да ви обърка и погрешно да ви накара да мислите, че сте влюбени.

Как да разберете дали мъжът наистина е влюбен във вас

За щастие има някои признаци, които показват дали сте истински влюбени в партньора си. С тяхна помощ можете да определите реалните си чувства, в случай, че все още се чудите какво изпитвате.

Как разбирате, че сте влюбени в някого?

1. Влюбени сте, когато изпитвате онова потрепващо усещане, щом мислите за любимия човек.

Когато не сте особено заинтересувани от човека, с когото се срещате, вероятно няма да мислите за него през по-голямата част от деня. Когато сте влюбени и изпитвате силни чувства към него, ще се появи трепет, който ще ви се струва по-наситен от преди. Ще изпитвате нужда да чуете гласа му, да го видите, да му споделите нещо, което сте преживели.

7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

2. Когато сте влюбени в някого, той ще ви липсва веднага, след като се разделите.

Силните чувства, които любовта поражда, ви карат да искате да прекарвате все повече време заедно. Допреди малко сте били с човека, в когото сте влюбени, а вече ви липсва и искате отново да го видите. Физическото му присъствие ви носи щастие. Кара ви да се чувствате добре. Броите минутите до следващата ви среща. Прибирате се вкъщи и започвате да си пишете или да говорите по телефона, въпреки че допреди малко сте били заедно.

3. Когато сте влюбени в някого, вие харесвате почти всичко в него.

Трудно е да харесвате човек изцяло. Винаги се намира по някой недостатък, който ви дразни или който не ви допада. Но въпреки това виждате човека, в когото сте влюбени, като най-прекрасния, съвършен и перфектен партньор за вас. Приемате го с недостатъците му. Харесва ви да сте част от връзката си с него, защото той ви кара да се чувствате обичани, помага ви да изразявате свободно себе си, без да се преструвате, чувствате се щастливи.

Признаци, че той не е влюбен във вас

Свързани статии

4. Когато сте истински влюбени в някого, не поставяте под въпрос връзката си.

Ако при предишни връзки ви се е случвало да достигнете до етап, в който да се питате дали изобщо да продължавате с този човек, но в настоящата си връзка такъв въпрос не изниква в съзнанието ви, значи сте истински влюбени и искате да развиете връзката си.

5. Когато сте влюбени в някого, очите ви няма да гледат към друг.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Ако имате истински и силни чувства към партньора си, това няма да ви кара да поглеждате към други хора. Очите ви ще гледат само него. Няма да се чудите дали сте направили правилния избор и няма да се оглеждате за по-добра партия. Ще гледате към партньора си и ще чакате всеки удобен момент да се насладите на компанията му. Няма да се чувствате потиснати, а ще сте щастливи от избора си.

Коментирай