Интимно

Признаци, че той не е влюбен във вас

Продължете напред, губенето на време е излишно

03.08.2017г. / 11 53ч.
Илияна Николова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Да се влюбиш е прекрасно чувство. Но, за съжаление, не е вечно. Онези, които имат щастието да открият спътника в живота, са наистина благословени. Доста хора обаче нямат този късмет. Попадат на грешните партньори, разочароват се, губят любовта.

Има определени знаци, че партньорът ви вече не ви обича. Още по-лошо – не ви заслужава! Нямате време за губене. Вижте признаците, че той е влюбен във вас и продължете напред!

5 сигурни знака, че си влюбена

1. Той е винаги зает.

Ако някой няма време за вас, значи не изпитва нужда да се докосва до личността и аурата ви.

2. Той не ви представя на семейството си.

Ако един мъж няма желание да представи половинката на близките си, значи не я възприема като половинка, а като временно попълнение на свободното време.

3. Той не се разкрива пред вас.

Човек, който не допуска партньора си до сърцето и интимните си мисли и преживявания, просто не е влюбен.

4. Винаги той планира срещите.

Ако партньорът ви нагажда срещите с вас по неговия график, има нещо гнило. Той ви вмъква измежду другите си ангажименти, останалите срещи, личните му планове. Това определено не е любов.

5. Той ви пише съобщения, но не ви звъни.

Влюбеният мъж има нужда да чуе гласа на половинката си. Съобщенията подсказват желание за спазване на дистанция. Те са удобни, когато искаш да се предпазиш от близост и неочаквани въпроси.

Какво кара мъжът да се влюби?

6. Той не ви включва в бъдещите си планове.

Ако не сте включени в бъдещите планове на партньора си е повече от обидно. Говори не просто че не ви обича, но и че няма намерение да губи дълго време с вас.

7. Все още говори за бившите си.

Ако един мъж е влюбен, съзнанието му ще бъде заето със сегашната му муза, не с предишните.

8. Често отменя срещите.

Влюбеният мъж се съобразява и с плановете на половинката си, не само със своите. Ако партньорът ви е влюбен във вас ще го чувате по-често да казва: „Когато ти е удобно“, „Както ти решиш“ или „Както кажеш ти, аз ще се съглася, стига да сме заедно“, отколкото да отменя срещите ви с безумни извинения.

9. Чувствате се неловко, когато сте заедно.

Би трябвало да се чувствате страхотно сякаш летите, когато сте с партньора си. Трябва да очаквате с нетърпение да дойде време да се видите и да прекарате колкото се може по-дълго заедно.

Вместо това обаче вие се чувствате неловко, чудите се какво да кажете, как да го впечатлите, премисляте думите си, за да му се харесате. Това не е любов. Ако съзнанието ви е обзето от въпроси и тревоги за връзката ви, прекратете я, докато е време.

10. Той не отделя време да ви опознае.

Заслужавате респект, уважение от партньора. Ако не го получавате, значи не сте достатъчно важни за него. Мъжът, с когото се срещате, трябва да иска да ви опознае, да е погълнат от личността ви, най-вече в началото на връзката. Ако не е така, значи не си заслужава усилията.

Коментирай