Интимно

Каква е причината да не откривате подходящ партньор?

Време е да смените стратегията

16.03.2022г. / 14 15ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може да ви звучи като бизнес план и вероятно бихте сметнали, че така разваляте любовната магия, но всъщност е много важно да структурирате този план за любовта, за да откриете точния за вас партньор. Ако не го направите, ще продължите да попадате на неподходящи партньори.

15 неща, които дълбоко влюбените двойки правят всеки ден

2. Поставяйте се в ситуации, в които има вероятност да срещнете човека, с когото искате да бъдете.

За да откриете точния за вас човек може би е най-добре да го търсите на места, на които вие самите обичате да бъдете. Посещавайте места и събития, които ви интересуват и забавляват, които означават нещо за вас. Така има по-голяма вероятност да попаднете на човек със сходни интереси. Много хора правят грешката да търсят половинка на неправилните места, като барове, дискотеки, онлайн платформи, клубове. Вероятността да откриете точния партньор там е далеч по-малка.

20 смесени сигнала, които подсказват, че той не търси дълготрайна връзка

3. Създайте емоционална връзка.

Създаването на емоционална връзка с подходящия партньор не е толкова трудно, колкото изглежда. То е нещо много повече от химията. Химията е предимно на физическо ниво. Тя обикновено отминава с времето, най-вече след фазата на медения месец. Докато емоционалната връзка е на по-дълбоко ниво, което предполага създаване на емоционални връзки, базирани на сходствата в разбиранията, целите, мислите, които и двамата имате.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
Всичко е пари, алчност и използвачество за това е така.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар