Интимно

5 типа мъже, които не си струват усилията ви

Връзките с тях не биха донесли щастие

17.02.2022г. / 10 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещите са необходимост в търсенето на любовта. Те са начин да опознаете човека срещу себе си и да прецените дали връзка между вас е възможна. По време на срещите невинаги можем да познаем какъв е характерът, каква е личността на партньора ни. За това се изисква време, а най-вече различни ситуации, в които да проличи що за човек е той, как реагира, какво мисли.

Какъв е сигма мъжът?

Със сигурност обаче има някои типове мъже, които не си заслужават усилията и времето, защото тяхното поведение ги издава още на фазата със срещите. Преди да сте започнали връзка с такива мъже, по-добре се пренасочете. По поведението на мъжете, попадащи в тези условни типове, ще разберете, че няма смисъл да търсите любовта при тях, защото надали тя ще ви донесе щастие.

Кои са 5-те типа мъже, които не си заслужават усилията?

4 типа мъже – как да свалите всеки от тях?

1. Контролиращият маниак.

Контролиращото поведение може да се усети още в началните етапи на срещите. Ако мъжът постоянно ви пита къде сте и с кого сте, когато не сте заедно, изглежда подозрителен, когато му отговаряте, видимо не ви вярва, това е признак на мания за контрол. Обикновено контролиращите маниаци имат ниско самочувствие и се страхуват от това дали са достатъчно добри, за да ви задържат. Той вероятно ще иска да го хвалите, да го окуражавате, като постоянно казва, че не може да направи нещо, че не може да се справи, че не е толкова добър в нещо и така нататък.

2. Постоянно оплакващият се.

Ако усетите, че мъжът, с когото се срещате, е тотален песимист, който не намира никакъв лъч красота в живота и се оплаква от абсолютно всичко, не полагайте усилия за връзка с такъв тип мъж, а бягайте. Представете си какъв би бил животът ви с някого, който не намира нищо позитивно в ежедневието си, в хората, в работата си, у приятелите си, изобщо в нищо. Такива хора са крайно натоварващи и правят съжителството с тях изключително трудно.

5 типа мъже, в които никога не трябва да се влюбвате

Коментирай
Свободно време