Интимно

5 типа мъже, които не си струват усилията ви

Връзките с тях не биха донесли щастие

17.02.2022г. / 10 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

3. Глуповатият.

Ако мъжът, с когото се срещате, ви се струва глуповат, това ще бъде проблем за връзката ви в бъдеще, още повече ако усещате, че вие сте над неговото интелектуално ниво. В даден момент ще се налага постоянно да му обяснявате неща, които не разбира. Ще възникват спорове, пререкания. Той ще започне да се държи арогантно, за да прикрие ниското си самочувствие, което вероятно още повече ще спадне заради вашето интелектуално присъствие. Животът в интелектуално небалансирана връзка може да се превърне в борба, в която изплуват куп комплекси.

5 знака, че той е мъж с ниска стойност

4. Нарцисът.

Нарцисите се смятат за центъра на света. Те искат всичко за себе си – внимание, обожание. Гъвкави са, изплъзват се, когато си поискат, а в следващия момент ви карат да се доближите отново до тях, предизвиквайки у вас необяснима зависимост. Нарцисите са погълнати от себе си. Те рядко са склонни да обгрижват друг човек, да изразяват съпричастност, привързаност. Изграждането на пълноценна връзка с такъв тип личности е истинско предизвикателство, а в повечето случаи е почти невъзможно.

Ще познаете истинския мъж по тези качества

5. Егоистът.

Егоистите се различават в известен смисъл от нарцисите. Връзката с тях може да е на по-дълбоко интимно ниво, но желанието им винаги да става тяхното, винаги да са облагодетелствани без да дават особено от себе си надделява. Егоистите не правят компромиси със себе си. Ако имате връзка с такъв мъж, ще бъде голямо предизвикателство за вас да се примирявате и да правите постоянни жертви в името на връзката ви.

Коментирай