Интимно

4 типа мъже – как да свалите всеки от тях?

И за какво да внимавате след това

08.04.2016г. / 16 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има различни типове мъже. При всеки един от тях действат различни стратегии на свалка. Не всички мъже харесват едни и същи неща в любовта и секса, затова жените трябва да действат според типа мъж, от който са привлечени.

От всички типове мъже се очертават 4 основни, според Youtango. Как се определят те и каква трябва да е вашата стратегия?

Мъжкарят

Типичните мъжкари обичат да се грижат за външния си вид. Тренират, градят мускулна маса, спортуват и обожават женското внимание. На тях им трябва не особено силна жена. Жените с характер понижават самочувствието на такива мъже.

Мъжкарите обичат жени, които да ги боготворят и да повишават самочувствието им непрекъснато.

Как да го свалите?

Правете му комплименти непрекъснато. Подчертавайте колко харесвате физиката му. Той ще се надъхва още повече, когато се убеждава във вашето обожание. Мъжкарите имат нужда да се чувстват силни. Друг е въпросът до каква степен наистина са такива.

Онова, за което вероятно трябва да се притеснявате е, че няма да заемате първо място в живота на мъжкаря. Той е погълнат от собствените си успехи, физическо обаяние, работа и хобита. За такива мъже жените обикновено са украса, допълнение към останалата част от живота им.

Татенцето

Мъжете тип „татенце“ обичат да смятат себе си за мъжът с главно М. Те обичат и жените да ги карат да се чувстват така. Татенцето е покровителствено настроен. Той е склонен да обгрижва, но очаква същото и от жената. Не обича лигави жени, които не знаят цената си. Жената до него трябва да е секси и модерна.

Как да го свалите?

Бъдете нежна, внимателна и приятелски настроена. Наблегнете на погледите и изразителността на езика на тялото ви. Включете в ход всичките си женски оръжия. Не пренебрегвайте и интелекта и женската хитрост. Покажете му, че сте наистина заинтересувана, но най-вече със сериозни намерения, а не просто лековато закачливи.

Онова, за което трябва да се притеснявате е, че мъжът татенце често очаква да открие майка си в една жена. Ако обаче не отговаряте на критериите му, животът ви заедно може да се превърне в ад и в едно постоянно мрънкане и сравняване.

Непохватният

Забравете всички намеци, усмивки, погледи и техники за привличане, които всяка жена умее. Този тип мъже просто няма да посмеят да ви приближат, колкото и да им го подсказвате. Затова ако наистина сте привлечени от непохватен тип мъж – просто действайте!

Как да го свалите?

Смейте се на шегите му, не носете много грим и бъдете колкото се може по-естествени. Тези мъже обикновено се впечатляват от жени, държащи се като момичета. Тези мъже обикновено са интелигентни и първото, което търсят у една жена е именно интелект, а не толкова физическите качества.

Ако искате да го впечатлите истински, покажете интелектуалния си потенциал. Включвайте се по темите, които го интересуват, но най-вече го правете компетентно. Само така ще ви обърне истинско внимание.

Онова, за което трябва да внимавате е хобито му. Този тип мъже много често имат хоби, което не е характерно за много хора, така че има риск от това да се превърнете в номер 2 в неговия живот. В някои случаи дори в номер 3 и 4. Това ще ви тежи и ще се превърне в повод за кавги.

Лошото момче

Лошите момчета са интересни, защото са загадъчни, нетипични, необуздани и непредсказуеми. Те са секси като същински нешлифовани диаманти.

Как да го свалите?

За да впечатлите лошо момче, трябва да сте изключително секси, да изглеждате добре, да сте предизвикателна и интересна. Лошите момчета се интересуват от приключения, изпълнени с диви и непредсказуеми ситуации. Ако се представите в такава светлина, неминуемо ще привлечете вниманието му.

Онова, за което трябва да внимавате е, че той никога няма да се промени. Лошите момчета си остават такива. Дори да се променят за известно време, то ще е само заради вас. Съществува голям риск от това той да изгуби интерес, ако връзката ви започне да се превръща в нормална и праволинейна. Тогава лошите момчета губят интерес и започват да се оглеждат за нещо по-добро.

Снимки: istock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
TheFox ( преди 8 години )
Сложили са гей, за да илюстрират мъжкар. хахаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Севги ( преди 8 години )
Къф мъжкар е тоя гол *** бе бухахахах баси нелепата илюстрация
отговор Сигнализирай за неуместен коментар