Интимно

Как да накарате мъжа да прави всичко, което пожелаете?

Няколко изпитани психологически трика

08.04.2022г. / 16 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако се питате защо всеки път се стига до конфликт с партньора ви, когато искате нещо от него, а той все отказва и се опълчва на вашите желания, може би вината е във вас. Преди да подскочите и да възразите, помислете отново. Едни от най-големите грешки, които жените правят, когато се опитват да накарат мъжа до себе си да направи онова, което искат, са начините, по които го правят. Оплакване, крясъци, сълзи, цупене, сърдене са най-честите методи, които жените прилагат. И не е случайно, че те не работят. Мъжете си правят каквото си искат в крайна сметка.

Как да накарате един мъж да ви забележи

Вярвате или не, има и ефективни начини, по които да накарате мъжете да правят всичко, което поискате от тях. Сайтът yourtango.com събира съветите на няколко жени, които издават психологическите трикове, които прилагат на своите половинки.

Как да накарате мъжа да прави всичко, което поискате от него?

1. Играйте играта „момиче в беда“.

„Винаги, когато искам партньорът ми да направи нещо се правя на сладка и невинна. Правя всичко възможно, за да изглеждам крехка и безпомощна, но това работи. Въпреки че не съм наивна се държа точно по този начин. Когато добавя щипка захар към поведението си, той е готов да направи всичко за мен.“ – Ерин, 25.

2. „Дайте му нещо, което обича“.

Приятелят ми обича изненадите. Винаги съм подготвена с някаква изненада, когато искам да го помоля за нещо или искам да направи нещо за мен.“ – Лиза, 29.

5 начина да го накарате да се чувства специален

3. „Накарайте го да мисли, че идеята е негова“.

„Майка ми ми разкри една тайна, когато съпругът ми и аз започнахме да се срещаме. Тя каза, че най-добрият начин да преминем през всичко е да го накарам да мисли, че всичко е негова идея. И така аз винаги се старая да създам впечатлението у него, че той е измислил всичко, че идеите са негови, а покрай тях прокарвам и своите желания.“ – Хана, 40.

4. „Направете му услуга“.

„Аз правя вечеря, готвя любимите му ястия, а тогава той винаги поема инициативата да измие съдовете след това без да се налага да се заяждам. Или пък го извеждам на вечеря, плащам сметката, а следващият път той поема инициативата. Виждам как винаги отвръща на моите скрити провокации, като се стреми да направи нещо още по-хубаво в замяна.“ – Британи, 36.

10 комплимента, с които да накарате мъжа да се чувства обичан

5. „Целунете го продължително“.

„Няма нищо по-сладко от това да поискаш нещо след като си целунала половинката си дълго и страстно. Можете да кажете нещо подтикващо, например: „Имам нужда от теб, няма да мога да се справя без теб.“ – Меган, 27.

6. „Направете му комплименти“.

„Аз се постаравам много добре да го обсипя с комплименти преди да поискам нещо от него или да поискам да направи нещо. След това му сервирам, че ще прекараме уикенда с родителите ми. А той го приема доста по-добре за разлика от моментите, в които съм му го сервирала като досадно задължение.“ – Морган, 33.

Как да го накарам да ме обича?

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Shrek ( преди 2 години )
Гадни номера, а? Е, аз пък отивам на риба с приятели!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар