Интимно

Как да накарате един мъж да ви забележи

5 безотказни начина да привлечете мъжкия интерес

05.03.2021г. / 10 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да накараш мъж да те забележи може да е едно от най-трудните неща за една жена. Понякога мъжете, които харесваме не ни отвръщат със същото от първия момент. Когато това се случи трябва да използваме някои техники и трикове, с които да спечелим вниманието на мъжа, към когото имаме симпатии. Ето няколко добри стратегии да успеете.

15 жеста на внимание, които ще спасят връзката ви

Свържете се с него в социалните мрежи

В днешно време почти всеки прекарва доста време, заровен в телефона си и гледащ в профилите си в социалните мрежи. Възползвайте се от този факт. Добавете в приятелската си листа мъжа, когото харесвате, за да привлечете вниманието му. Следвайте го и му дайте шанс и той да ви последва.

Говорете с него за нещо, за което сте запалени

Говоренето за любими занимания или хобита със страст, както и за някакви интереси винаги привлича вниманието. Когато човек показва една интимна част от света си, а именно нещата, които го вълнуват истински, неминуемо привлича интереса на човека срещу себе си.

Неща, на които мъжете обръщат внимание

Обличайте се уверено

Облеклото е нашата заявка за характера ни. За да бъдете забелязани първо трябва да сте атрактивни, но без да показвате нещо, което не сте като личност. Звучи трудно и наистина не е лесно да подбереш гардероба си по начин, който да те описва като човек и характер, но пък в това е колоритът на многообразието от личности. Обличайте се така, че да бъдете забелязани. Важно е и да се чувствате добре в дрехите си. Това ще си личи в поведението и излъчването ви.

Свързани статии

Как да привлечете вниманието на всеки мъж

Направете зрителен контакт с него

Осъществяването на зрителен контакт е една от най-мощните техники за предизвикване на интерес у другия човек. Това е невербална реплика към мъжа, когото харесвате. Погледът говори много повече от която и да е дума. Постарайте се той да види, че го гледате с интерес без, разбира се, да се втренчвате.

Докоснете го леко и неволно

Мъжете са много сензитивни към физическия контакт. Ако направите така, че да го докоснете сякаш неволно за него ще е подсказване, че имате интерес към него. Не го правете твърде агресивно. Оставете мъжката природа да се активира и той да потърси контакт след това. Ако сте прекалено настоятелни ще го отблъснете.

Научно доказани начини да привлечете мъжкото внимание

Коментирай