Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 април

Очаква ни една невероятна любовна седмица

11.04.2022г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Романтиката ще надделее тази седмица. Това ще се дължи на Юпитер и Нептун в Риби. Тази планетарна връзка носи истинска възможност за сбъдване на мечтите в любовен план, стига да вярваме достатъчно. Но Марс също влиза в Риби, което ще направи любовния ни живот още по-невероятен.

Ако обаче не се освободим от някои грешни модели на мислене и действие, ще се разочароваме. В любовта нищо не се случва насила и няма как да накараме някого да бъде с нас, ако не желае. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за април

Овен

Ако сте в любовна връзка може да се почувствате така, сякаш сте загубили способността си да водите добра комуникация. Необвързаните Овни също няма да се чувстват особено добре в любовта. Без значение дали сте обвързани или не, важно е да не „падате в заешката дупка“. Най-добрият начин да предотвратите това е да се съсредоточите върху всичко, което имате, върху комфорта ви.

В противен случай може да ви е трудно да намерите изход от всякакви любовни проблеми, в които може да се окажете. Тази седмица ни очаква и пълнолуние, което ще засегне вашия партньорски сектор. Овни, контролирайте това, което можете, пуснете това, което не можете.

Коментирай