Срещате се с привлекателен мъж или може би дори скоро сте започнали любовни взаимоотношения. Засега всичко върви приятно. Но винаги може да се обърка, нали? Особено ако вашето поведение се окаже отблъскващо за него. Вижте 10 типа поведение, които отблъскват мъжете.

1. Вие сте невнимателна или разсеяна. Мъжете следят за това дали ги слушаме наполовина, когато разговарят с нас или сме по-заети с телефона си.

2. Подигравате се на нещо, което е важно за някого. Всеки има своите страсти, хобита, начин на живот. Неразбирането ви не е причина да коментирате някого. Това автоматично ви отнема точки пред мъжа, когото харесвате.

10 начина да накарате мъжа да ви е верен

3. Затворени сте емоционално. Разбира се, че в началото на връзката не е добра идея да бъдем драматични и да говорим твърде много за проблемите си. Но когато изобщо не можем да се отворим емоционално към партньора, това също може да доведе до неговото отдалечаване от нас.

4. Пристъпи на ревност. Ревността я има във всички взаимоотношения, но ако вие се държите притежателно и проявявате ревност дори в ситуации, в които не е основателно, например още сте на етап опознаване, флирт, със сигурност ще отблъснете мъжа, когото харесвате.

Как жените контролират мъжете

5. През повечето време сте песимистично настроена. Ако постоянно се оплаквате, мрънкате, критикувате него, всичко или другите, това може да накара вашия потенциален или настоящ партньор да се отдалечи от вас.

6. Занимавате се с клюки и интриги. Нещо, което прави силно впечатление на мъжете е дали една жена влага енергията си в това да сплетничи. Това автоматично подсказва, че вие сте нелоялна, дори в любовна връзка.

7. Вълнува ви материалното. Хубаво е, че се стремите към осигуряване на финансова сигурност, но ако това за вас надделява над всичко останало и особено ако се вглеждате в това кой колко финансови възможности има, мъжът определено няма да се задържи до вас дълго, дори и той самият да е финансово независим.

5 знака, че сте привлекли емоционално недостъпен мъж

8. Имате ниска самооценка. Мъжете не харесват жени с ниско самочувствие, тъй като това обикновено води до негативно поведение и проблеми във взаимоотношенията.

Още по темата

9. Не сте добър комуникатор. Обикновено любовните взаимоотношения започват с телефонни разговори, чатове в социални мрежи, комуникация на живо. Въпреки че има мъже, които не умеят да комуникират ефективно по ред причини, това да бъдете интересна в общуването е нещо, което може да накара един мъж да иска да бъде с вас или да се отдалечи.

10. Липсва ви амбиция. Помислете какви са вашите цели за близкото бъдеще? Как сте надградили или надграждате себе си? Какви са вашите хобита, интереси? Колкото и да не ви се вярва, има мъже, за които е важно партньорката им да има желание да се развива като личност, която да бъде все по-интересна, да имат общи занимания.