Интимно

5 знака, че сте привлекли емоционално недостъпен мъж

Липса на усилия от негова страна

28.07.2021г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато жените търсят нов партньор и насреща им се появи някой привлекателен мъж, който бързо ги пленява, се случва да тълкуват по грешен начин неговите думи и действия. Минава време, дамите се надяват взаимоотношенията да се развият, но явно не забелязват, че мъжът, когото са привлекли е емоционално недостъпен за тях. Как може да разберете, че сте привлекли грешния мъж?

Бъркате привличането с желание за връзка

Истината е, че привличането му няма нищо общо с желанието за връзка с вас, а когато искаме да имаме любим човек и сигурност в любовта, лесно можем да се объркаме. Не бива веднага да приемаме мъжкото внимание и флирта със сериозни намерения. Те не са доказателство, че този мъж би искал да има връзка с нас.

5 причини интелигентните хора да откриват трудно любовта

Той казва едно, но се случва друго

Може би се срещате с някого или пък си общувате в социални мрежи, работата, вашето хоби по някакъв начин ви среща често с този мъж. Той определено знае какво да ви каже, за да се почувствате приятно, дава заявка да се видите, да отидете на кино и т. н., но после не държи на думите си. Не ви харесва! Ако той само си говори, но не предприема реални действия, означава, че е емоционално недостъпен към вас и си губите времето.

5 признака, че партньорът ви е погълнат от себе си

Липса на усилия

Понякога жените са толкова нетърпеливи взаимоотношенията с определен мъж да се развият бързо, че приемат някои ситуации за нещо голямо, а всъщност това са само „трохи“. Бързо кафе през уикенда, рядка среща отново през почивните дни, непостоянна комуникация в социалните мрежи или по телефон. Разбира се, това което ви се случва от време на време не е, защото той е много зает или не знае как да подходи към вас. Просто не ви уважава достатъчно, за да се отнася с вас по начина, по който заслужавате. Той не се интересува толкова от вас, но така или иначе вие сте насреща, когато той няма с кого да се види или му трябва компания в някакъв момент.
Докато вие взимате всичко, което той ви дава като оскъдно внимание.

Свързани статии

Привързвате се, въпреки че той казва, че не е готов за връзка

Един от най-големите признаци на емоционално недостъпния мъж е, че той ви казва „Не търся връзка. Не съм готов за връзка. Току-що излязох от една връзка и имам нужда от пространство.“ Ако той скоро е приключил връзка, това ни се вижда съвсем логично. Но дори и предишната му връзка да не е приключила скоро, ако един мъж казва, че не търси сериозно обвързване, почти сигурно е, че не харесва дадената жена.

Мъжки реплики, след които е по-добре да прекратите връзката

Някои предупредителни знаци

Има няколко ясни знака, показващи, че този мъж е малко вероятно да се отвори емоционално към вас и теса:

  • Той е уклончив, когато отговаря на въпроси;
  • Не ви запознава с приятелите или семейството си, вие сте тайна за тях;
  • Говори най-вече за себе си;
  • Редува активност с пасивност към вас;Изчезва за периоди от време, след което се връща;
  • Признава, че не е добър във връзките;Не споделя много за себе си и плановете си като цяло.
Коментирай
Здраве и красота