Той се отличава с това, че е прям и не крие емоциите си. Мъжът Лъв – огнена личност, обича да ръководи, лидер по природа, когото не може да разигравате. По отношение на любовта, той е един от най-изразителните знаци в зодиака. По какво може да разберете дали сте пленили сърцето му?

1. Той започва да ви ревнува

Един от най-сигурните признаци, че Лъвът е влюбен във вас е, че е склонен към пристъпи на ревност, особено когато около вас има други мъже. Бъдете внимателни, защото ако флиртувате с други и той усети това, може да се отдалечи от вас.

5 знака, че той ви разиграва

2. Показването на романтика не го плаши

Мъжът роден под знака на зодия Лъв не се притеснява публично да ви държи за ръката, да ви прегърне, целуне. Той не се интересува много от чуждото мнение и ако е влюбен няма да се поколебае да покаже своята романтична страна.

3. Става притежателен

Подобно на лъвовете, мъжът от зодия Лъв може да бъде притежателен по много начини. Ще иска вие да бъдете на първо място в неговия списък с приоритети. Обикновено показва коя е неговата лична територия, подобно на лъвовете в природата.

15 объркващи, но сигурни знаци, че един мъж е влюбен във вас

4. Има силно сексуално желание

Лъвовете като цяло са известни с това, че са изключително страстни и жадуват за физически контакт под различни форми. Мъжете представители на знака са по-отворени в изразяването на любовта си чрез физически контакт.

5. Изключително лоялен е като приятел и партньор

Влюбеният Лъв държи на лоялността, когато става въпрос за взаимоотношения. Дори и вас да ви няма, ако някой се опита да ви обиди, Лъвът ще защити личността ви.

6. Кара ви да се чувствате специална

Още един знак, че мъжът Лъв е силно запленен от вас е, че вие ще почувствате любовта му по много различни начини. Няма да се поколебае да ви го сподели, ще уведоми и всички около него, че вие сте част от живота му. Джентълменските жестове са в природата му. В компанията на мъж Лъв, винаги ще се чувствате специална и желана.

Тъмната страна на Лъва

7. Ще иска да бъде край вас

Когато мъжът Лъв е влюбен, той обича да прекарва колкото е възможно повече време в компанията ви. Още по-хубавото е, че винаги ще организира така вашето време, че да си прекарате приятно и забавно.

5 признака, че с партньора си сте сродни души

8. Изключително откровен е

Мъжете Лъвове са много честни по отношение на това какво мислят. Затова не е никак необичайно мъж Лъв да ви каже истината, дори ако тя е болезнена за вашата връзка. Честността е на първо място за него и не очаквайте да ви омайва със сладки приказки. Ако изпитва силни емоции към вас, той ще ви сподели и няма просто да ви заслепява с думи, които не са истина.

Още по темата

9. Може да ви накара да ревнувате

Мъжете Лъвове често могат да бъдат характеризирани като нарцисисти. Те са с голямо самочувствие и екстровертна природа. Но този нарцисизъм може да се прояви по много различни начини, когато става въпрос за жената, в която са влюбени. Много е вероятно в даден момент да ви накара да ревнувате.

10. Ще действа пръв и ще го направи бързо

Когато мъжът Лъв е влюбен, той няма да се бави твърде дълго, а ще ви сподели чувствата си. На него не му липсва увереност, за да сподели намеренията си към вас. От друга страна, ако отлага започването на любовна връзка с вас, би трябвало да сте леко притеснена.

Снимка: iStock