Интимно

5 знака, че той ви разиграва

Той флиртува с вас, но не ви кани на среща

20.04.2022г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко често ви се е случвало да харесате мъж, да усещате, че има тръпка помежду ви, но нещо в даден момент в поведението му, да ви накара да се чувствате глупаво? Когато сме силно запленени от някого, се случва да не виждаме ясните знаци, че той само си играе с нас. Продължаваме да влагаме време и емоции, вярвайки, че можем да променим определена нагласа на мъжа към нас. Но това е погрешно. Ако все още не сте сигурни дали това е вашата сегашна ситуация, вижте 5 знака, че той просто си играе с вас.

1. Казва ви, че не иска връзка, но въпреки това се срещате с него.

Той се оказва мъж с много от качествата, които търсите в един партньор. Отивате на първа среща, но разговаряйки стигате дотам, че той ви казва, че не търси сериозна връзка. После обаче ви пленява с чар, въвлича ви във вълнуваща комуникация.

Вие го харесвате и решавате да видите накъде отиват нещата. Определено това е грешка. Когато един мъж ви каже, че не желае връзка, повярвайте му. Не си представяйте, че вие може да промените мнението му. Той най-вероятно или наистина не търси обвързване с никоя или не с вас.

6 знака, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас

2. Той флиртува с вас, но не ви кани на среща.

Срещате го често в близкото кафене, фитнеса, може би работите заедно или живеете в един блок. Той прави всичко възможно да привлече вниманието ви, но е странен фактът, че не ви кани да излезете на кино, ресторант, кафе и т. н. Винаги се радва да ви види, но не се интересува сериозно от вас. Когато един мъж има желанието да се види с вас, той ще бъде инициативен. Не го ли направи, не губете емоции и време.

Тест: Един за друг ли сте?

3. Пише съобщения, но няма време да ви види.

За много мъже не е проблем да си пишат с жена, която им харесва по някакъв начин. Комуникацията е приятна, честа, но отново покана за среща липсва. Вие влагате емоции, той само се забавлява за ваша сметка. Ако той има сериозен интерес към вас дали би рискувал някой друг да отнеме вниманието ви?

Свързани статии

4. Наскоро се е развел и не е готов за сериозна любовна връзка, а иска „да види накъде отиват нещата“.

Това е червен флаг, който не бива да подминавате, защото ако вие искате сериозно обвързване, той почти сигурно няма да ви даде това. Въпреки това, този мъж оставя възможността за връзка въз основа на това как вървят нещата. Отново не забравяйте, че когато един мъж каже, че не търси нищо сериозно, значи е така.

Най-добрият начин да разберете дали той е отдаден на вас

5. Винаги вие давате предложение да се видите.

Ако се чуете, пишете си или случайно се видите някъде, вие отправяте покана за среща и той няма нищо против. Но от друга страна, той никога не инициира нищо към вас. Каква може да е причината? Липсата на активност и мотивация от негова страна е, че той знае, че вие сте инициативна, прекарва приятно време с вас, забавлява се, докато не срещне някоя, която да му харесва повече от вас.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Модератор ( преди 1 година )
До ...: Е не е хубаво да се подиграваме все пак. Прочее напоследък Близи го трием почти винаги, че леко досади. :) "Служебно", ако си позволим и ние малка волност. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
големия близи , няма такъв характер
отговор Сигнализирай за неуместен коментар