Интимно

5 признака, че с партньора си сте сродни души

Чувствате се комфортно в компанията на другия

05.02.2020г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би всеки би искал да създаде дълготрайна и щастлива любовна връзка, а в лицето на своя партньор да срещне и сродната си душа. Сродните души в любовта не се срещат лесно. Хубавото е, че има някои признаци, които ни подсказват дали с половинката си сме сродни души. Вижте кое, освен приемането на различията е признак, че нещо необикновено ви се случва в любовта.

Добрата комуникация е в основата за тях

Сродните души разбират, че поддържането на добра комуникация е от съществено значение за една любовна връзка. Дори да попаднат в ситуации на притеснение и напрежение, те знаят как да намерят точните думи и подход един към друг. За всяка една страна е важно да изслуша другата. Нямат проблемни или срамни теми, които избягват да обсъждат. Разбират стойността на думата комуникация.

Вредни навици, които помрачават и най-щастливите връзки

Разговарят без думи

Може би хубавото и необикновеното на това да създадеш връзка с човек, който е твоята сродна душа е, че можете да се разбирате без думи. Интуицията, погледът, мимиките, жестовете... може да разберете кога другият е щастлив, тъжен, дали иска да си тръгнете от партито, на което присъствате, дали някой от вас е имал лош ден и т.н. Усещате емоциите си на много дълбоко ниво.

5 неща, които той цени във вас и връзката ви

Чувстват се комфортно в компанията на другия

Били ли сте някога във връзка, която ви е карала да не се чувствате съвсем комфортно около половинката си? При сродните души този дискомфорт липсва. Сродните души не се притесняват да се покажат пред другия без грим, по пижама, в спортен екип. Дори в „лоша“ светлина те все още искат с цялото си сърце да бъдат един с друг, защото намират в несъвършенството красота. Това също така показва, че те са в мир сами със себе си, след като могат да бъдат толкова открити пред половинката си, което е много важно за една връзка. Осъзнават, че се допълват перфектно.

6 признака, че сте открили перфектната си половинка

Разговарят за общото им бъдеще

За сродните души е важно да говорят за бъдещето с любимия човек. Да обсъдят своите общи цели, да разберат дали присъстват в плановете на другия.

Свързани статии

За тях е много по-лесно да обсъдят евентуалните трудности, страхове, компромиси, които ще трябва да се направят. Отговорността е признак на зрялост и те я търсят един в друг.

Те са най-добри приятели

Преди всичко, сродните души са най-добри приятели, което е повече от романтични партньори. Приятелството е силна основа за дълголетието на една връзка. Като най-добри приятели, сродните души се уважават един друг, помагат си в трудни моменти, посрещат заедно предизвикателствата, споделят чувството си за хумор.

Коментирай
Свободно време